VitaTabs Bloeddruk Support – 90 Capsules – Voedingssupplementen
Bloeddruk Support
Voor behoud van normale Bloeddruk
Non-GMO-Formula
Toepassing
Bloeddruk Support is geformuleerd voor het behoud van een goede, normale en gezonde bloeddruk. Bloeddruk Support is samengesteld op basis van een natuurlijke melange van vitaminen en kruiden die elk een gunstige invloed hebben op het hart en de bloedvaten. h3Bloeddruk Support heeft een gunstige invloed op:/h3ulli een gezonde bloeddruk/lili het hart en de bloedvaten/lili de bloedcirculatie/lili voor behoud van een goede, normale en gezonde bloeddruk.
Bloeddruk Support heeft een gunstige invloed op:
– het hart en de bloedvaten
– de bloedcirculatie
– een gezonde bloeddruk
– behoud van soepele bloedvaten
Samenstelling
Samenstelling van 1 capsule
Niacine (gecoat) 2,5 mg
Vitamine B-6 (als pyridoxine HCl) 5 mg
Foliumzuur 100 mcg
Vitamine B-12 (als cyanocobalamine) 100 mcg
Vitamine C (als ascorbinezuur) 60 mg
Crataegus oxyacantha (Meidoorn) 150 mg
Allium cepa (Knoflook) 150 mg
Hibiscus sabdariffa (Hibiscus) 100 mg
Olea europea (Olijfblad) 75 mg
Coleus forskohlii (Forslean) 75 mg
Agathosma betulinum (Buchu) 25 mg
Uva ursi (Berendruif) 15 mg
Berberis vulgaris (Jeneverbes) 15 mg
Camellia sinensis (Groene thee) 15 mg
Geen ADH bepaald
Ingrediënten: Vitaminen, Meidoornbes extract 1,5%, Knoflook extract 1,3% reukloos, Hibiscusbloem, Olijfblad extract 15%, Forslean extract 10%, Buchublad extract 4:1, Berendruifblad extract 4:1, Jeneversbes, Groen thee extract (50% caffeine). Hulpstoffen: Gelatine (capsule), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Cellulose (vulstof), Siliciumdioxide (antiklontermiddel).
Non GMO formule
Staat voor Non Genetic Modified Organism, in het Nederlands: niet-genetisch gemodificeerde organismen.
Dosering
Aanbevolen dagdosering
1 capsule 2 maal daags met water innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Verpakking
Voedingsssuplement op basis van kruiden en vitaminen
90 Capsules
AllergenenDit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit waar ook melk, soja, tarwe, ei, pinda’s, noten, vis en schaaldieren wordt verwerkt.