Sterk kaasstremsel vloeibaar 30ml – stremsel

 15,95

Ingrediënten

microbieel stremsel, natriumchloride, conserveermiddel: natriumbenzoaat.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Voeg aan de opgewarmde tot 30 ° C melk de juiste hoeveelheid calciumchloride toe, eerder opgelost in een kleine hoeveelheid gekookt water. Roer en laat 10 minuten staan. Verwarm vervolgens de melk tot 37-38 ° C en voeg de juiste hoeveelheid stremsel toe, eerder opgelost in 50 ml water van 37-38 ° C. Meng grondig. Stop met roeren en wacht 50-70 minuten om een ​​strak stolsel te vormen. Snijd het gevormde klontje in blokjes met een zijde van ongeveer 1-1,5 cm. Meng het geproduceerde massa voorzichtig en doe het na ca. 5 minuten met een schuimspaan in een met kaasdoek beklede vorm. Laat de kaas 20-24 uur staan. Draai het om de paar uur om.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Na opening goed gesloten onder gekoelde omstandigheden bewaren.

Voedingswaarde

microbieel stremsel, natriumchloride, conserveermiddel: natriumbenzoaat.

Maximale bewaartemperatuur

6 °C

Type supplement

Antioxidant

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Druppels

Smaak

Kaas

Levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Ja

Lichaamseigen stof

Ja

Land van oorsprong

Polen

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

Sterk kaasstremsel vloeibaar 30ml

Inhoud

30 ml

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

150 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

30 g

EAN

8720707991549

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Antioxidanten

Opties

Veganistisch, Lichaamseigen stof

Last updated on september 19, 2024 12:19 am
SKU: 9300000093203755 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Ideaal voor het maken van zelfgemaakte kaas – met dit microbiële vloeibare stremsel kunt u elke stremselkaas maken (verse, kort- en langrijpe kaas, blauwe kaas, enz.) met een unieke smaak en aroma.
  • Ook voor vegetariërs – stremsel is vegetarisch, het bevat geen dierlijke enzymen – dus je kunt het gebruiken om je favoriete kazen te maken zonder je zorgen te maken over de samenstelling!
  • Hoog rendement – de verpakking bevat 30 ml stremsel met een activiteit van 250.000 U, zodat slechts 10 druppels genoeg zijn voor 10 liter melk! Het hele flesje voor 500 L melk.
  • Universeel – stremsel werkt goed voor het maken van verschillende soorten kazen op basis van verse melk: koe (ook laaggepasteuriseerd tot 74°C), geiten-, schapen- en verrijkt met plantaardige melk (soja, rijst, kokos).
  • Eenvoudig doseren – vloeibare vorm vergemakkelijkt het doseren, afwegen is niet nodig – zelfgemaakte kaas maken was nog nooit zo eenvoudig!

Volg je een vegetarisch dieet? Vermijd je dierlijke producten, maar wil je wel genieten van heerlijke kazen zonder je zorgen te maken over de ingrediënten die ze bevatten? We hebben een manier!

Bereid thuis je favoriete kwark, gele en blauwe kaas – met ons microbiële vloeibare stremsel Strong is het kinderspel! Microbieel stremsel is een enzympreparaat verkregen uit Rhizomucor miehei -schimmels , dat een ideale vervanging is voor kalverstremsel.

Op basis van dit product kun je van elk type verse melk je favoriete kazen maken: koe (ook laaggepasteuriseerd tot 74°C), geiten-, schapen- en melk verrijkt met plantaardige melk, zonder je zorgen te maken over de samenstelling van het eindproduct!

Eén verpakking bevat 30 ml stremsel met een activiteit van 250.000 MCU/ml. Slechts 10 druppels zijn voldoende om kaas te maken van 10 liter melk!

Door de vloeibare formule is het product gemakkelijk te doseren zonder het te verzwaren, wat de bereiding van kazen nog makkelijker en leuker maakt!

Gebruiksaanwijzing:

Voeg aan de opgewarmde tot 30 ° C melk de juiste hoeveelheid calciumchloride toe, eerder opgelost in een kleine hoeveelheid gekookt water. Roer en laat 10 minuten staan. Verwarm vervolgens de melk tot 37-38 ° C en voeg de juiste hoeveelheid stremsel toe, eerder opgelost in 50 ml water van 37-38 ° C. Meng grondig. Stop met roeren en wacht 50-70 minuten om een ​​strak stolsel te vormen. Snijd het gevormde klontje in blokjes met een zijde van ongeveer 1-1,5 cm. Meng het geproduceerde massa voorzichtig en doe het na ca. 5 minuten met een schuimspaan in een met kaasdoek beklede vorm. Laat de kaas 20-24 uur staan. Draai het om de paar uur om.

Opslag methode:

Na opening goed gesloten onder gekoelde omstandigheden bewaren.

Ingrediënten:
microbieel stremsel, natriumchloride, conserveermiddel: natriumbenzoaat.

Productcapaciteit:
500 l melk

Volume:
30 ml

Sterk kaasstremsel vloeibaar 30ml – stremsel
Sterk kaasstremsel vloeibaar 30ml – stremsel

 15,95

Gezond-winkel.nl
Logo