Scitec Nutrition – 100% Vegan Protein (Vanilla – 1000 gram)
100% Vegan Protein bestaat uit verschillende eiwitbronnen van 100% plantaardige oorsprong (erwten-, rijst-, pompoen-, kokos- en granaatappeleiwit). Zonder suiker, geen conserveringsmiddelen en bevat geen gluten.
- Het alternatief voor melkeiwitten
- Plantaardige eiwitten uit meerdere bronnen
- Glutenvrij, suikervrij en vrij van conserveringsmiddelen
- Past in een veganistisch dieet
- Voor onderhoud, herstel en opbouw van spieren.
- Vitamine B12 activeert je natuurlijke energie in het lichaam.
Wat maakt plantaardig eiwit goed?
Benje een toegewijde vegetariër of veganist, of eet je om andere redenen (zoalseen intolerantie) liever geen dierlijke eiwitten, dan is het goed om je teverdiepen in plantaardige eiwitbronnen. Deze hebben namelijk geen volledigaminozuurprofiel, want zelfs als ze alle essentiële aminozuren bevatten, komthun relatieve verhouding niet overeen met de menselijke behoeften, integenstelling tot dierlijke eiwitbronnen. Aangezien eiwit bijdraagt aanspiergroei en -onderhoud en aan het behoud van een normale botstructuur* is hetnoodzakelijk en belangrijk om een optimalehoeveelheid kwaliteitseiwit te consumeren, vooral als u een veganistischelevensstijl leidt.
Bevat maar liefst 5 soorten plantaardige eiwitten
Wat kan je doen om de juiste verhouding amino’s te consumeren? Het antwoord is dat je verschillende soorten plantaardige eiwitten zou moeten combineren om deze nadelen te compenseren. 100% Vegan Protein bevat vijfverschillende bronnen van plantaardige eiwitten (erwten-, rijst-, pompoen-, kokos- en granaatappeleiwit).
Met toegevoegd Vitamine B12
100%Vegan Protein is suiker- en glutenvrij, bevat geen conserveermiddelen en isverrijkt met vitamine B12, dat een belangrijke rol speelt bij het verminderenvan vermoeidheid en uitputting* en een essentiële vitamine is voor iedereen, of je nu veganistbent of niet.
Dus, als je op zoek bent naar een gecombineerde veganistische eiwitbron, zoek dan niet verder!
* Wetenschappelijk onderbouwde claims goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA).