Natuurlijke pectine van appels voor gelei, marmelade, jam enz.
bereiden:
Pectine voor jam en conserven – natuurlijke pectine uit appels, zonder conserveringsmiddelen
Gezonde samenstelling – de natuurlijke pectine uit appels en het gebrek aan conserveermiddelen en additieven zorgen voor een veilige samenstelling en daardoor gezonde en heerlijke conserven voor het hele gezin – ook voor kinderen!
Uitstekende gelering – de hoogwaardige natuurlijke pectine werkt perfect voor het vruchtvlees, waardoor alle conserven gemakkelijk op toast, cakes en croissants kunnen worden gebruikt!
Eenvoudig te gebruiken – het is voldoende om de pectine te mengen met fruit en ze te koken om na een tijdje te genieten van de gelconsistentie van jam van je favoriete fruit. Dit proces is nog nooit zo snel geweest!
Voor alle soorten suiker – met pectine kunt u niet alleen elk fruit kiezen dat u lekker vindt, maar ook elke suiker: u kunt witte suiker, bruine suiker, rietsuiker of fructose gebruiken – waardoor uw conserven een unieke smaak en karakter krijgen!
Uitstekend geschikt voor het bereiden van veganistische gelei – het is voldoende om sap toe te voegen en het in de koelkast te zetten om na een paar uur van een gezond dessert te genieten
Pectine is een product zonder kunstmatige conserveermiddelen en toevoegingen – de samenstelling is gebaseerd op natuurlijke pectine uit appels. U kunt het gebruiken om gezonde, heerlijke en zoete zelfgemaakte jam voor het hele gezin te bereiden – de kinderen zullen in de wolken zijn! Een enkele verpakking zorgt voor een perfecte gelering van maximaal 1 kg fruit naar keuze! Met dit product kunt u gemakkelijk, snel en probleemloos uw favoriete conserven bereiden! Het is voldoende om de inhoud van de verpakking en de suiker van uw keuze aan het fruit toe te voegen en alles onder krachtig roeren te koken. Daarna is de hete confituur klaar om de potten te vullen!
Hoe te gebruiken:
Jam:
1. Was het fruit, ontpit ze en snijd de grotere in stukken.
2. Meng de pectine met fruit en kook alles, krachtig roerend.
3. Giet 0,35-0,5 kg suiker bij het fruit en kook alles een paar minuten zodat de suiker volledig is opgelost.
4. Bij perziken, peren, abrikozen, aardbeien, pompoen etc. citroensap of een halve theelepel citroenzuur toevoegen.
5. Fileer de potten met hete conserven, draai de deksels erop en zet de potten ondersteboven of pasteuriseer ze.
Veganistische gelei:
1. Verwarm 0,5 L sap naar keuze.
2. Voeg pectine toe, roer tot het oplost.
3. Nadat de vloeistof is afgekoeld, zet u het in de koelkast om het op te laten stollen.
INGREDIËNTEN: suiker, gelerende stof: geamideerde appelpectine