Mattisson – Zwarte Knoflook Capsules ABG10+ – 250mg – Aged Black Garlic – Gefermenteerde Knoflook – Voedingssupplement – Antioxidant – 60 Capsules
Wat is Zwarte Knoflook?
Zwarte Knoflook (Allium sativum) ABG10+® (Aged Black Garlic) is gefermenteerde knoflook. Fermentatie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten uit de knoflook beter opneembaar zijn. De knoflook wordt gefermenteerd onder een temperatuur van 60 graden. Tijdens dit proces reageren de suikers en aminozuren op elkaar waardoor er melanoïde ontstaat. Deze stof geeft de zwarte kleur aan de knoflook. Het fermenteren is eigenlijk een soort karameliseren, vandaar dat zwarte knoflook een stuk zoeter en bouillon achtiger smaakt dan witte knoflook. Na het fermentatieproces worden de teentjes gedroogd en gemalen tot poeder, dat vervolgens in een vegetarische capsule wordt gestopt.
Voordeel zwarte knoflook
Een belangrijk voordeel aan het gebruik van zwarte knoflook ten opzichte van ‘normale’, niet-gefermenteerde knoflook is dat de antioxidant waarde in zwarte knoflook een stuk hoger ligt. Daarnaast krijg je van zwarte knoflook geen slechte adem.
Waarschuwing
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Over Mattisson
Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in biologische voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder biologische superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
€ 17,90