Intoleran Lactase Spijsverteringsenzymen Drops – 14ml | Vloeibaar Lactase enzym voor afbreken Lactose bij een Lactose-Intolerantie | Zuivel Lactosevrij maken | Lactosevrij Koken…
Intoleran Lactase enzymen drops – 14 ml bevat het vloeibare lactase spijsverteringsenzym dat helpt bij het afbreken van lactose.
De Lactase drops bevatten 750 NLU per 5 druppels en is Ideaal voor het lactosevrij maken van melk en zuivelproducten, zoals melk, chocolademelk, slagroom, kookroom en mascarpone. Dankzij deze Lactase drops kan je dus zelf lactosevrij koken en bakken.
Onze producten worden met veel zorg en aandacht speciaal ontwikkeld door onze eigen diëtisten. Voor de samenstelling van onze producten gebruiken wij enkel noodzakelijke ingrediënten, hierdoor zijn onze producten puur, vrij van gluten en soja en van hoge kwaliteit.
Elke verpakking bevat 14 ml Lactase drops, voldoende om talloze zuivelproducten lactosevrij te maken. Met slechts 5 druppels kun je 1 liter melk of een ander vloeibaar, niet zuur zuivelproduct behandelen. Na grondig doorroeren laat je het product 24 uur in de koelkast staan. Hierna is minimaal 80% van de lactose afgebroken. Voor een nog hoger omzettingspercentage kun je meer druppels toevoegen. Wil je direct genieten van je lactosevrije zuivelproduct? Voeg dan 5-10 druppels toe per 120 ml melk. Gebruik de druppels niet in zure zuivelproducten zoals yoghurt en karnemelk.
Dit product is Low FODMAP Certified™ door de Monash University. FODMAP’s zijn een groep suikers die onverteerbaar zijn of slecht worden opgenomen door het maag-darmkanaal. Monsters van dit product zijn geanalyseerd en geclassificeerd als laag FODMAP. Het Monash University Low FODMAP Gecertificeerd handelsmerk wordt onder licentie gebruikt in Nederland door Intoleran. Eén portie van dit product kan helpen bij het volgen van het Monash University Low FODMAP dieet™.
€ 14,50