Enzymedica – GlutenEase – 120 capsules
Toepassing van Enzymedica GlutenEase:
De verschillende enzymen in het product Glutenease van Enzymedica zijn speciaal samengebracht en ontwikkeld om zowel de caseïne als de gluten te verteren en af te breken voordat ze hinderlijke problemen gaan veroorzaken zoals een opgeblazen gevoel of winderigheid of ander ongemak in het maagdarmkanaal.
GlutenEase geeft meer vrijheid aan mensen met glutenintolerantie of gevoeligheid.
Veel personen kiezen ervoor om dit niet alleen dagelijks te gebruiken maar ook specifiek op momenten dat er een mogelijke kruisbesmetting van andere kookoppervlakten komt of als men meent dat men voedsel heeft geconsumeerd waarin toch ‘verborgen gluten’ zaten.
Geactiveerd door het Thera-Blend™ mengsel kunnen de enzymen actief zijn door het gehele spijsverteringskanaal wat uw gezondheid maximaal ten goede komt.
Laat gevoeligheid voor gluten of glutenintolerantie uw leven niet langer beheersen!
Wat veroorzaakt gluten- en caseïne-intolerantie en hoe kunnen enzymen helpen?
Als ons spijsverteringsstelsel of maagdarmkanaal veel moeite ervaart met het afbreken van granen en brood is vaak het gebrek aan de juiste enzymen de oorzaak.
De afbraak van gluten en caseïne vraagt om hele specifieke enzymen. Hoe minder we van deze enzymen hebben (of helemaal niet) des te zwaarder valt de vertering met vaak grotere gevolgen van dien.
Dit product bevat namelijk DPP-IV, een enzym waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het gluten en glutenafbraakproducten verteerd en opruimt.
De aamwezige Amylase helpt bij het verteren van het gedeelte aan koolhydraten binnen de granen en de glucoamylase verteerd de polysacchariden af tot makkelijk te verteren glucose eenheden.