Dr. Wolz Gluten Enzym | Ondersteunend bij glutenallergie helpt resten gluten af te breken

 24,95

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Allergeneninformatie

Vrij van Gelatine, kleurstoffen en lactose

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Tussen 4 en 25 graden

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrikant Adres

Frankfurt

Fabrikant Naam

Dr. Wolz

Gebruiksaanwijzing

Voor volwassenen 1 -2 capsules bij de maaltijd innemen met water of sap

Geschikt voor kinderen

Nee

Geslacht

Unisex

Ingrediënten

Prolyl Oligopeptidase 360 mg, Calcium 120mg

Inhoud

14 g

Inhoud per dispenser

14 g

Lichaamseigen stof

Nee

Maximale bewaartemperatuur

18 °C

NUT-nummer

7103

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Smaak

Zonder smaak

Speciaal voor kinderen

Nee

Substantie

Capsule

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type enzyme

Digestizyme

Veganistisch

Nee

Verpakking breedte

40 mm

Verpakking hoogte

75 mm

Verpakking lengte

40 mm

Verpakkingsgewicht

14 g

Verpakkingsinhoud

1 glazen pot met 60 gluten enzym capsules

Voedingswaarde

Supplementen zijn geen vervanging van de maaltijd

EAN

4021909467479

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Enzymen

Type enzym

Digestizyme

Last updated on maart 23, 2024 5:55 pm
SKU: 9300000004810137 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Heb je gluten allergie en je wilt ervanaf ? Neem gluten enzym en probeer en je kan langzaam weer aan je opbouw beginnen.

Alle supplementen van Dr. Wolz zijn met studies onderbouwt en bewezen in samenwerking met universiteiten.

Spijsverteringsbevorderend middel met Prolyl-Oligopeptidase. Help de etensresten met gluten af te breken zodat over tijd de verdraagbaarheid voor gluten verbeterd. Hierdoor kan een normaal eetpatroon gerealiseerd worden.

Hierdoor reageren de gluten gevoelige T-Cellen niet meer met de prolamine die is afgebroken door het enzym. De immuunreactie op gluten blijft hierdoor uit. Veel voedsel wat als glutevrij wordt bestempeld, bevat vaak nog steeds glutensporen, zoals soepen en sauzen.

Kijk ook bij andere produkten van Dr. Wolz

Dr. Wolz Gluten Enzym | Ondersteunend bij glutenallergie helpt resten gluten af te breken
Dr. Wolz Gluten Enzym | Ondersteunend bij glutenallergie helpt resten gluten af te breken

 24,95

Gezond-winkel.nl
Logo