Zimaya Crysta Oud EDP 100ml

- 8%

Oorspronkelijke prijs was: € 30,20.Huidige prijs is: € 27,89.

Geursoort

Oriëntaals

Geslacht

Unisex

EAN

6290171072188

Ingrediënten

imaya Crysta Oud zal een passende geurervaring bieden voor mannen en vrouwen, met een heldere en langdurige oud-noot in balans met bloemige en kruidige ondertonen. De geur is vol kleuren en zal geschikt zijn voor degenen die oosterse, houtachtige geuren waarderen. Met Zimaya Crysta Oud kun je je geest opfrissen en moedig je dagelijkse avonturen aangaan. De meer citrusachtige componenten in de topnoten: bergamot en grapefruit maken dit mogelijk. De wereld van specerijen opent zich in hartnoten. Kardemom zorgt voor een kleurenverwarring: van warme zoete tinten tot kruidig en tijdloos. Gember en roze peper geven ook een gevoel van kruidigheid en uniekheid. In deze wereld van verwarring zullen de kleuren van elegantie en schoonheid worden gebracht door trotse roos en geurige jasmijn, wat een gevoel van luxe en grandeur geeft. De zwaarste componenten zoals agarhout en agarhout in de basisnoten zorgen ervoor dat je de reis van het leven met moed en zelfvertrouwen kunt afleggen en elke nieuwe uitdaging met hernieuwde kracht kunt aangaan. Topnoten: bergamot, grapefruit. Hartnoten: gember, jasmijn, roos, roze peper, munt, kardemom. Basisnoten: agarhout, muskus, muskus.

Inhoud

100 ml

Land van oorsprong

Frankrijk

Categorieën

Parfum Damesparfum Herenparfum Beauty

Merk

Afnan

Type product

Eau de parfum

Last updated on september 16, 2024 1:55 am
SKU: 9300000167645115 Categorie:
Uw recensie toevoegen

imaya Crysta Oud zal een passende geurervaring bieden voor mannen en vrouwen, met een heldere en langdurige oud-noot in balans met bloemige en kruidige ondertonen. De geur is vol kleuren en zal geschikt zijn voor degenen die oosterse, houtachtige geuren waarderen.

Met Zimaya Crysta Oud kun je je geest opfrissen en moedig je dagelijkse avonturen aangaan. De meer citrusachtige componenten in de topnoten: bergamot en grapefruit maken dit mogelijk. De wereld van specerijen opent zich in hartnoten. Kardemom zorgt voor een kleurenverwarring: van warme zoete tinten tot kruidig en tijdloos. Gember en roze peper geven ook een gevoel van kruidigheid en uniekheid. In deze wereld van verwarring zullen de kleuren van elegantie en schoonheid worden gebracht door trotse roos en geurige jasmijn, wat een gevoel van luxe en grandeur geeft.

De zwaarste componenten zoals agarhout en agarhout in de basisnoten zorgen ervoor dat je de reis van het leven met moed en zelfvertrouwen kunt afleggen en elke nieuwe uitdaging met hernieuwde kracht kunt aangaan.

Topnoten: bergamot, grapefruit.

Hartnoten: gember, jasmijn, roos, roze peper, munt, kardemom.

Basisnoten: agarhout, muskus, muskus.

Zimaya Crysta Oud EDP 100ml
Zimaya Crysta Oud EDP 100ml

Oorspronkelijke prijs was: € 30,20.Huidige prijs is: € 27,89.

Gezond-winkel.nl
Logo