Armani Privé Magenta Tanzanite Eau de Parfum 100 ml

- 18%

Oorspronkelijke prijs was: € 379,99.Huidige prijs is: € 311,69.

Geursoort

Fris

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

EAN

3614273235341

Ingrediënten

Ontdek Indigo Tanzanite en Magenta Tanzanite, de nieuwe betoverende haute coutureparfums van Armani/Privé en een ode aan de spectaculaire, felle kleuren van Afrika. Magenta Tanzanite is een interpretatie van de halfedelsteen tanzaniet waarvan de magentatint de sfeer oproept van het tijdloze moment waarop de savanne ontwaakt. De warme, unieke blend van tabaksbladeren en geroosterde koffie contrasteert mooi met een frisse en kruidige aanzet van kardemom, gember en bergamot. De perfecte expressie van een moment van sereniteit met de wilde natuur op de achtergrond.Ontdek Indigo Tanzanite en Magenta Tanzanite, de nieuwe betoverende haute coutureparfums van Armani/Privé en een ode aan de spectaculaire, felle kleuren van Afrika. Magenta Tanzanite is een interpretatie van de halfedelsteen tanzaniet waarvan de magentatint de sfeer oproept van het tijdloze moment waarop de savanne ontwaakt. De warme, unieke blend van tabaksbladeren en geroosterde koffie contrasteert mooi met een frisse en kruidige aanzet van kardemom, gember en bergamot. De perfecte expressie van een moment van sereniteit met de wilde natuur op de achtergrond.

Inhoud

100 ml

Land van oorsprong

Frankrijk

Categorieën

Parfum Damesparfum Herenparfum Beauty

Serie

Armani Privé

Merk

Armani

Type product

Eau de parfum

Last updated on augustus 3, 2024 2:15 am
SKU: 9300000102826064 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek Indigo Tanzanite en Magenta Tanzanite, de nieuwe betoverende haute coutureparfums van Armani/Privé en een ode aan de spectaculaire, felle kleuren van Afrika. Magenta Tanzanite is een interpretatie van de halfedelsteen tanzaniet waarvan de magentatint de sfeer oproept van het tijdloze moment waarop de savanne ontwaakt.

De warme, unieke blend van tabaksbladeren en geroosterde koffie contrasteert mooi met een frisse en kruidige aanzet van kardemom, gember en bergamot. De perfecte expressie van een moment van sereniteit met de wilde natuur op de achtergrond.

Armani Privé Magenta Tanzanite Eau de Parfum 100 ml
Armani Privé Magenta Tanzanite Eau de Parfum 100 ml

Oorspronkelijke prijs was: € 379,99.Huidige prijs is: € 311,69.

Gezond-winkel.nl
Logo