Spirit of the East – Autoparfum – Nr. 27 – Wood Oudh

 23,99

Geursoort

Houtachtig

Gevarenaanduiding H-zinnen

H302:Schadelijk bij inslikken

Ingrediënten

100% puur parfumolie

Inhoud

Tot 500 ml

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

4 maand

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type bevestiging

Hanger

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen.

EAN

6091652985955

Categorieën

Parfum Autoparfum Beauty Auto & Motor Auto-onderhoud Interieurverzorging Luchtverfrissers

Last updated on september 21, 2024 12:00 am
SKU: 9300000169358469 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ervaar de weelderige aroma’s van de Oriënt elke keer dat je in je auto stapt met Spirit of the East’s autoparfum “Aventus”, een meesterlijke creatie geïnspireerd op Creed Aventus. Het luxueuze glazen flesje, afgetopt met een verfijnde houten dop, herbergt een parfumolie die 100% geconcentreerd is. Deze exclusieve formule zorgt voor een langdurige geurbeleving van maar liefst 3-4 maanden, een opmerkelijke prestatie in vergelijking met andere autoparfums op de markt.

Aventus opent met een verkwikkende mix van citroen, roze peper en Italiaanse bergamot, gevolgd door een bloemig hart van ananas, zoete jasmijn en patchouli. De basisnoten van eikenmos, cederhout en ambergris geven deze geur een krachtige en houtachtige ondertoon.

Het bevestigen van deze autoparfum is eenvoudig en veelzijdig. Met het standaard meegeleverde touwtje kun je het flesje gemakkelijk aan de binnenspiegel bevestigen. Voor extra flexibiliteit wordt Aventus geleverd met een handig clipje, waardoor je het parfumflesje moeiteloos aan het ventilatierooster kunt vastmaken. Spirit of the East brengt met “Aventus” de rijke geurtradities van het Midden-Oosten rechtstreeks naar jouw auto, waar luxe en langdurige geur samenkomen.

Spirit of the East – Autoparfum – Nr. 27 – Wood Oudh
Spirit of the East – Autoparfum – Nr. 27 – Wood Oudh

 23,99

Gezond-winkel.nl
Logo