Sol de Janeiro Rio – Radiance Perfume Mist 90 ml

 36,95

Geursoort

Bloemig

Geslacht

Vrouwen

Verpakkingsgewicht

336 g

EAN

0810912033610

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Pascalstraat 17B, 3316GR Dordrecht

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

contact@andries.org

Ingrediënten

Alcohol Denat., Aqua (Water, Eau), Parfum (Fragrance), Coumarin, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool. Toelichting: Gelieve erop te letten dat ingrediëntenlijsten kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking voor de meest nauwkeurige lijst met ingrediënten.

Inhoud

90 ml

Inhoud per dispenser

90 ml

Land van oorsprong

VS

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Andries B.V.

Navulbaar

Nee

Periode na opening

6 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0613732644

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

70 mm

Verpakking lengte

200 mm

Categorieën

Parfum Damesparfum Beauty

Merk

Sol de Janeiro

Type product

Bodymist

Last updated on juni 26, 2024 12:24 am
SKU: 9300000161789978 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Radiance Perfume Mist een zintuiglijke ervaring die de levendige en meeslepende essentie van Rio de Janeiro in elke nevel vastlegt. Deze parfummist, met zijn exclusieve formule, combineert zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een onweerstaanbare en langdurige geur te bieden.

**Geurnoten:**
Geniet van de frisse en citrussensaties bij de eerste spray, die de tropische bries van Rio oproepen, gevolgd door een delicaat bloemig hart dat doet denken aan de weelderige tuinen van de stad. Ten slotte zorgen houtachtige en sensuele basisnoten voor een unieke diepte, waardoor je een onvergetelijke indruk achterlaat.

**Verpakking en Ontwerp:**
De fles van 90 ml heeft een elegant en modern ontwerp dat de aanstekelijke energie van de ‘Cidade Maravilhosa’ weerspiegelt. Met gouden accenten en een exclusieve dop voegt Sol de Janeiro Rio – Radiance Perfume Mist niet alleen een betoverende geur toe, maar ook een vleugje verfijning aan je parfumcollectie.

**Voordelen:**
Naast de meeslepende geur is deze parfummist geformuleerd om de huid zachtjes geparfumeerd en stralend achter te laten. De lichte en snel absorberende formule is perfect voor elke gelegenheid en biedt een gevoel van frisheid en welzijn.

**Duurzaamheid:**
Toegewijd aan milieubehoud maakt Sol de Janeiro Rio – Radiance Perfume Mist gebruik van ethisch verantwoorde ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van dit product.

**Gebruiksaanwijzing:**
Verstuif de parfummist zachtjes op de huid en laat de geur zich op natuurlijke wijze ontwikkelen. Kan dagelijks worden gebruikt om een unieke en onvergetelijke aura te creëren.

Laat je meevoeren naar de warmte en vreugde van Rio de Janeiro met Sol de Janeiro Rio – Radiance Perfume Mist 90 ml. Laat je omhullen door deze unieke geurervaring en voel je verfrist bij elke toepassing. Bestel de jouwe nu en ontdek de charme van deze geur die de essentie van Brazilië in elke druppel vangt.

Geurnoot Exotisch, Bloemig, Fris Eigenschap: Body Mist Product type: Geurend s pray Toepassingsgebied: Lichaam

Sol de Janeiro Rio – Radiance Perfume Mist 90 ml
Sol de Janeiro Rio – Radiance Perfume Mist 90 ml

 36,95

Gezond-winkel.nl
Logo