Microlife BP B3 AFIB | Bovenarm Bloeddrukmeter | Klinisch Gevalideerd | Nr. 1 bij Huisartsen | Aanbevolen door Hartstichting | 5 jaar garantie

- 18%

Oorspronkelijke prijs was: € 79,99.Huidige prijs is: € 65,95.

EAN

4719003342234

Merk

Microlife

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

5 jaar garantie op de meter, 2 jaar garantie op de manchet m.u.v. onzorgvuldig gebruik, val, staat, waterschade

Verpakkingsinhoud

Microlife BP B3 AFIB – Flexibel manchet maat M/L (22-42 cm) – 4x AAA-batterijen (1,5 V Alkaline) – Opbergetui – Handleiding

Locatie van meting

Bovenarm

Type manchet

Met draad

Met bewegingssensor

Ja

Detectie onjuist aangebrachte manchet

Ja

Meet gemiddelde bloeddruk

Ja

Meet gemiddelde over 3 metingen

Ja

Meet Ochtendhypertensie

Nee

Meet hartslagen per minuut

Ja

Meet onregelmatige hartslag

Ja

Maximaal meetbereik bloeddruk

280 mm Hg

Maximaal meetbereik hartslag per minuut

200

Smart

Nee

Koppelbaar met ander apparaat

Niet koppelbaar met ander device

Maximaal aantal personen te onthouden

1

Maximaal aantal interne geheugenplekken

99

Voedingstype

Batterij

Type batterij

"AAA"

Aantal meegeleverde accusbatterijen

4

Verpakking breedte

14.80 cm

Verpakking hoogte

10.50 cm

Verpakking lengte

17.80 cm

Kleur

Wit

MPN Manufacturer Part Number

BP B3 AFIB

Materiaal

Kunststof

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Kruisboog 39 in Veenendaal

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@retomed.nl

Fabrieksgarantie termijn

5 jaar

Medisch hulpmiddel

Ja

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Retomed Health BV

Omtrek manchet

M: 22 tot 32 cm, L: 32 tot 42 cm

Opslag condities

Bij gebruik: 10 – 40 °C – Opslag: -20 – +55 °C

Richtlijn of Verordening voor Product Certificering

Medical Devices Directive 93/42/EEC (MDD)

Risicoclassificatie van medisch hulpmiddel

Klasse, a

Taal handleiding

Universeel, Engels, Frans, Nederlands, Duits

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

085-4828130

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen., Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen., Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen., Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Verpakkingsgewicht

0.73 kg

Voorleesfunctie

Nee

Categorieën

Gezondheid Meetapparatuur Bloeddrukmeters

Wat vind je belangrijk

Zeer accurate meting, Geadviseerd door de Hartstichting

Last updated on augustus 10, 2024 12:36 am
SKU: 9200000109678500 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Vertrouw op de toonaangevende keuze van huisartsen en ontdek de nauwkeurigheid van de Microlife BP B3 AFIB. Deze geavanceerde bovenarm bloeddrukmeter biedt betrouwbare metingen en heeft de mogelijkheid om zeer nauwkeurig atriumfibrilleren (AFIB) te detecteren. Dankzij de klinische validatie volgens de hoogste norm voor nauwkeurig en de aanbeveling van de Nederlandse Hartstichting, kun je er zeker van zijn dat je de beste zorg voor je hart krijgt. Bovendien zijn alle bovenarm bloeddrukmeters van Microlife ook klinisch gevalideerd voor speciale patiëntgroepen, zoals voor zwangeren, diabetes, eindstadium nierfalen, pre-eclampsie en kinderen vanaf 3 jaar.

Daarnaast classificeert deze bloeddrukmeter de bloeddruk met behulp van de traffic light indicator, waardoor je direct weet of je bloeddrukwaarden goed zijn. Deze bloeddrukmeter beschikt naast de AFIB functie ook over de IHB technologie, die een onregelmatige hartslag detecteert en de MAM functie, waarbij 3 metingen worden gedaan waarvan vervolgens het gemiddeld worden weergegeven.

Deze meter beschikt over 99 geheugens en heeft daarnaast ook een manchetcontrole systeem, waardoor de meter aangeeft of de manchet zich op de juiste plek op de bovenarm bevindt. De meegeleverde manchet is geschikt voor een armomtrek M-L (22 – 42 cm).

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, dan is de meting minder betrouwbaar.

AFIB
Atriumfibrilleren treedt op doordat snelle, onregelmatige elektrische signalen door de bovenste hartkamers gaan (atria of boezems), en voor onregelmatig samentrekken zorgt. Atriumfibrilleren is de meest voorkomende vorm van hartritmie of onregelmatige hartslag. Het veroorzaakt vaak geen symptomen, maar verhoogt het risico op een beroerte. Dankzij de AFIB functie op deze bloeddrukmeter ontdek je tijdig of je last hebt van atriumfibrilleren.

AFIB/MAM
In AFIB/MAM modus worden 3 metingen automatisch gestart en het resultaat wordt dan automatisch geanalyseerd en weergegeven. Omdat de bloeddruk variabel is, is een drievoudige meting betrouwbaarder dan een enkele meting. AFIB detectie wordt alleen in de AFIB/MAM modus geactiveerd.

Gentle+
Ontdek de revolutie in bloeddrukmetingen met Microlife’s Gentle+ technologie. Ervaar ultiem comfort en nauwkeurigheid tijdens elke meting. Met Gentle+ wordt de druk op je arm geoptimaliseerd, waardoor het meten van je bloeddruk een moeiteloze en zachte ervaring wordt.

Datageheugen
Deze bloeddrukmeter heeft ruimte voor 99 metingen. De metingen worden automatisch opgeslagen.

Opgeslagen waarden
Schakel eerst de lock-schakelaar naar de ‘ontgrendelen’ positie. Door vervolgens op de M-knop te drukken (wanneer het apparaat is uitgeschakeld) kun je de opgeslagen metingen bekijken. Eerst zal het gemiddelde van alle waarden worden getoond. Vervolgens wordt de laatst opgeslagen meting weergegeven. Als je daarna op de plus- of min knop drukt kun je andere opgeslagen waarden zien. Als je vervolgens weer op de M-knop drukt, sluit je de geheugenmodus af.

Batterij bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool gaan knipperen zodra je de bloeddrukmeter aanzet. Het apparaat zal alsnog een betrouwbare meting doen, maar je moet wel zo snel mogelijk de batterijen vervangen.

Microlife BP B3 AFIB | Bovenarm Bloeddrukmeter | Klinisch Gevalideerd | Nr. 1 bij Huisartsen | Aanbevolen door Hartstichting | 5 jaar garantie
Microlife BP B3 AFIB | Bovenarm Bloeddrukmeter | Klinisch Gevalideerd | Nr. 1 bij Huisartsen | Aanbevolen door Hartstichting | 5 jaar garantie

Oorspronkelijke prijs was: € 79,99.Huidige prijs is: € 65,95.

Gezond-winkel.nl
Logo