Kaasstremsel (Leb) vloeibaar 50ml – stremsel

 14,95

Ingrediënten

Natuurlijk vloeibaar stremsel verkregen uit chymosine en pepsine uit kalfsleb

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: 1. Bereken en meet de dosis stremsel in verhouding tot de gebruikte hoeveelheid melk. Voor het toevoegen van stremsel aan melk bij 35-38 ° C, verdun het in 50 ml water. (Aanbevolen dosering: 8-20 druppels (ca. 0,4 ml – 0,95 ml) per 2 L melk. 2. Voeg volgens het gebruikte recept op het juiste moment stremsel toe aan de tot 35-38 ° C verwarmde melk. 3. Meng alles voorzichtig en laat het afgedekt ongeveer 15-40 minuten staan ​​om een ​​wrongel te vormen

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar het product goed gesloten bij 4-8°C.

Voedingswaarde

Natuurlijk vloeibaar stremsel verkregen uit chymosine en pepsine uit kalfsleb

Maximale bewaartemperatuur

4 °C

Type supplement

Antioxidant

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Druppels

Smaak

Kaas

Levensfase

Volwassenen

Geslacht

Unisex

Veganistisch

Nee

Lichaamseigen stof

Ja

Land van oorsprong

Polen

Taal handleiding

Nederlands

Verpakkingsinhoud

Kaasstremsel (Leb) vloeibaar 50ml

Inhoud

50 ml

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

150 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

THC gehalte

0 %

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

50 g

EAN

8720707990313

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Antioxidanten

Opties

Lichaamseigen stof

Last updated on juni 6, 2024 1:25 am
SKU: 9300000092616456 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Stremsel voor het maken van kaas inhoud 50ml.

Een product van natuurlijke oorsprong
– kalfsstremsel.

Stabiel, dicht stolsel
– melkstolling (coagulatie) bestaat uit de overgang van een vloeibare toestand naar twee fracties, d.w.z. wrongel en wei, als gevolg van de precipitatie van caseïne.

Hoge efficiëntie
– de verpakking is voldoende voor 105 – 260 L melk, afhankelijk van het type kaas dat wordt geproduceerd. Activiteit: 1: 10.000 E (een portie stremsel stolt met 10.000 porties melk).

Veelzijdigheid
– geschikt voor de bereiding van verschillende soorten verse en gerijpte stremselkazen gemaakt van koe-, geiten- en schapenmelk.

Gemakkelijk doseren
– de vloeibare vorm vergemakkelijkt het doseren, zonder te verzwaren.

Hou je van zelfgemaakte kaas maken? Wil je je eerste kaas maken? Dit stremsel staat garant voor een hoog rendement en gebruiksgemak! Natuurlijk vloeibaar stremsel verkregen uit chymosine en pepsine uit kalfsleb is een garantie voor een gezonde samenstelling een delicate smaak en heerlijk aroma van zelfgemaakte kazen! Als u het een keer thuis doet, zult u nooit meer naar de producten in de winkelrekken grijpen! Met dit product kunt u thuis zowel verse als belegen kazen maken van verse koe (ook laaggepasteuriseerd tot 74°C), geiten- en schapenmelk. De eenvoud van het gebruik van stremsel, dat uiterst eenvoudig te doseren is zonder te wegen, maakt zelfgemaakte kaas in een dag gemakkelijk! Stremsel verkocht in een flesje van 50 ml is voldoende van 105 tot 260 L melk, afhankelijk van het type kaas dat wordt geproduceerd. Zijn activiteit 1:

Let op!

De optimale pH van de melk voor een goede werking van stremsel ligt in het bereik van 6 – 7. Calciumchloride moet worden toegevoegd voordat het stremsel wordt gebruikt! Bewaar het product goed gesloten bij 4-8°C.

Gebruiksaanwijzing:

1. Bereken en meet de dosis stremsel in verhouding tot de gebruikte hoeveelheid melk. Voor het toevoegen van stremsel aan melk bij 35-38 ° C, verdun het in 50 ml water. (Aanbevolen dosering: 8-20 druppels (ca. 0,4 ml – 0,95 ml) per 2 L melk.

2. Voeg volgens het gebruikte recept op het juiste moment stremsel toe aan de tot 35-38 ° C verwarmde melk.

3. Meng alles voorzichtig en laat het afgedekt ongeveer 15-40 minuten staan ​​om een ​​wrongel te vormen.

Kaasstremsel (Leb) vloeibaar 50ml – stremsel
Kaasstremsel (Leb) vloeibaar 50ml – stremsel

 14,95

Gezond-winkel.nl
Logo