Draagbare blender paars – blender voor onderweg – proteïne shaker – oplaadbare mixer

 41,25

Product lengte

7 cm

Product breedte

7 cm

Verpakkingsgewicht

0.5 kg

Aantal artikelen in verpakking

1 flessen

Verpakkingsinhoud

Divers

Kleur

Paars

Inhoud

Tot en met 500 ml

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

25 cm

EWaste

Nee

EAN

8785276233681

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Shakebekers Fitnessvoeding Shakebekers

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on juli 13, 2024 12:44 am
SKU: 9300000159310689 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Draadloze Vrijheid: Met de draadloze functie van deze blender hoef je je nooit zorgen te maken over vervelende kabels. De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt voor langdurig gebruik zonder gedoe.

  • Zesbladige Mixer: Dankzij het zesbladige messysteem maakt deze blender moeiteloos gehakt van allerlei ingrediënten. Of het nu gaat om hard fruit, groenten of ijs, je kunt rekenen op een gladde en gelijkmatige mix.

  • USB Oplaadbaar: Laad de blender eenvoudig op met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Sluit hem aan op je laptop, powerbank of stopcontactadapter en je bent snel weer klaar om te blenden.

  • Compact en Draagbaar: Met zijn slanke ontwerp en handige draagkoord is deze mini-juicer gemakkelijk mee te nemen. Stop hem in je tas, rugzak of zelfs in de bekerhouder van je auto voor altijd en overal toegang tot verse sappen.

  • Veelzijdig Gebruik: Of je nu een verfrissende fruitsmoothie, een eiwitshake of een groen sapje wilt maken, deze blender kan het allemaal aan. Mix fruit, groenten, noten, zaden en meer voor een heerlijke en voedzame traktatie.

  • Eenvoudige Bediening: Met een intuïtieve éénknopsbediening is deze blender uiterst eenvoudig te gebruiken. Vul de beker met je ingrediënten, bevestig het deksel met de messeneenheid en druk op de knop om te beginnen met blenden.

Draagbare blender paars – blender voor onderweg – proteïne shaker – oplaadbare mixer
Draagbare blender paars – blender voor onderweg – proteïne shaker – oplaadbare mixer

 41,25

Gezond-winkel.nl
Logo