Evogen Nutrition – EVP-Xtreme Sour Watermelon 40 porties – Pre Workout – Sportsupplement

 53,95

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Allergeneninformatie

Kan melk bevatten. Kijk op label van product voor actuele allergenen informatie.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van vocht en zonlicht.

Doel sportvoeding

Spiergroei

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrikant Adres

Schakelstede 1753431HC, NieuwegeinNederlands

Fabrikant Naam

Nutrition Monsters

Gebruiksaanwijzing

Raadpleeg label van product voor geadviseerd gebruik. Dit product is alleen bedoeld voor gebruik door gezonde volwassenen van 18 jaar of ouder. Gebruik dit product niet als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Raadpleeg altijd uw arts voordat u dit of een ander voedingssupplementproduct gebruikt. Gebruik dit product niet zonder uw arts te raadplegen als u een recept of vrij verkrijgbare medicatie gebruikt of als u een reeds bestaande medische aandoening heeft. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw arts als u een bijwerking ervaart op dit product. Niet gebruiken als de veiligheidszegel verbroken is of ontbreekt. Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van vocht en zonlicht.

Ingrediënten

Zie product label voor ingredienten

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Substantie

Poeder

Te gebruiken

Na het sporten

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type pre-workout

Pump

Verpakking breedte

10.16 cm

Verpakking hoogte

14 cm

Verpakking lengte

10.16 cm

Verpakkingsgewicht

0.48 kg

Voedingswaarde

Zie product label voor samenstelling van het product

EAN

0817189026321

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Pre-workout Fitnessvoeding Pre-workout

Merk

Evogen Nutrition

Sportvoeding doel

Spiergroei

Last updated on maart 25, 2024 7:57 pm
SKU: 9300000036908580 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Evogen Nutrition – EVP-X

EXTREME RESULTATEN VEREISEN EXTREME INGREDIËNTEN

ARGININE NITRAAT (ALS NO3-T®) – Deze hoog aangeschreven en gepatenteerde vorm van arginine wordt beschouwd als een industriestandaard en om een goede reden. Het levert harde, stikstofmonoxide-inducerende substraten die weinig conversie vereisen om een snelle afgifte van stikstofmonoxide te induceren. Evogen gebruikt een ENORME dosis hiervan om u extreme vasodilatatie en pompen te geven zoals u nog nooit eerder heeft ervaren.

CITRULLINE – Hoewel veel merken nog steeds citrulline-malaat gebruiken, heeft Evogen ervoor gekozen om een hoge dosis pure citrulline te gebruiken vanwege de superieure resultaten. Dit was geen goedkope beslissing en het verschil in resultaten binnen deze formule is ongeëvenaard. Pure citrulline helpt niet alleen om het stikstofmonoxideniveau te verhogen, maar het helpt ook bij het verwijderen van door inspanning veroorzaakte gifstoffen en afvalproducten zoals ammoniak. Je voelt je hierdoor eigenlijk meer verfrist na een training, en het is de sleutel tot het succes van deze formule.

LIONS MANE EXTRACT (ALS HERICIUM ERINACEUS) – Geen pre-workoutformule zou compleet zijn zonder de nieuwste beschikbare technologie te gebruiken, zoals Lion’s Mane Extract. Dit is nu een hoofdbestanddeel van geavanceerde formuleringen vanwege het potentieel om de focus en bloedoxygenatie te verhogen in tegenstelling tot veel andere klassieke noötropica op de markt.

PAUSINYSTALIA YOHIMBE EXTRACT – Dit West-Afrikaanse kruid wordt al lang gebruikt als afrodisiacum, maar wordt ook gebruikt in op stimulerende middelen gebaseerde thermogene producten. Yohimbe kan werken als een adrenerge receptoragonist en vecht- of vluchtreacties in het lichaam opwekken, zoals lipolyse. Dit krachtige extract is krachtig en vormt een goede aanvulling op de EVP XTREME-formule.

NATUURLIJKE CAFEÏNE & DICAFFEÏNEMALAAT – Van cafeïne is wetenschappelijk aangetoond dat het de energie en thermogenese verbetert. Klinisch onderzoek suggereert ook dat het de atletische activiteit verbetert, wat het gebruik ervan in veel pre-workoutproducten voor sportvoeding ondersteunt. Nieuwer onderzoek suggereert dat cafeïne niet alleen training met een hoge output ondersteunt, maar ook uithoudingsvermogen.

Evogen Nutrition – EVP-Xtreme Sour Watermelon 40 porties – Pre Workout – Sportsupplement
Evogen Nutrition – EVP-Xtreme Sour Watermelon 40 porties – Pre Workout – Sportsupplement

 53,95

Gezond-winkel.nl
Logo