Evogen Nutrition – EVP AQ – Pre Workout – Sportsupplement

 53,95

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Aantal doseringen

&lt, 30 doseringen

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Allergeneninformatie

Kan melk bevatten. Kijk op label van product voor actuele allergenen informatie.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van vocht en zonlicht.

Doel sportvoeding

Spiergroei

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrikant Adres

Schakelstede 1753431HC, NieuwegeinNederlands

Fabrikant Naam

Nutrition Monsters

Gebruiksaanwijzing

Raadpleeg label van product voor geadviseerd gebruik. Dit product is alleen bedoeld voor gebruik door gezonde volwassenen van 18 jaar of ouder. Gebruik dit product niet als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Raadpleeg altijd uw arts voordat u dit of een ander voedingssupplementproduct gebruikt. Gebruik dit product niet zonder uw arts te raadplegen als u een recept of vrij verkrijgbare medicatie gebruikt of als u een reeds bestaande medische aandoening heeft. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw arts als u een bijwerking ervaart op dit product. Niet gebruiken als de veiligheidszegel verbroken is of ontbreekt. Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van vocht en zonlicht.

Ingrediënten

Zie product label voor ingredienten

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Smaak

Zonder smaak

Substantie

Poeder

Te gebruiken

Na het sporten

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type pre-workout

Pump

Verpakking breedte

6.35 cm

Verpakking hoogte

21.6 cm

Verpakking lengte

6.35 cm

Verpakkingsgewicht

0.66 kg

Voedingswaarde

Zie product label voor samenstelling van het product

EAN

0817189024594

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Pre-workout Fitnessvoeding Pre-workout

Merk

Evogen Nutrition

Last updated on maart 25, 2024 7:54 pm
SKU: 9300000035256063 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Evogen Nutrition – EVP AQ – Pre Workout – Sportsupplement

TOEN DE REST VAN DE INDUSTRIE NAAR GEPOEDERDE GLYCEROL KEEK, KEEK EVOGEN NAAR ZUIVERE VLOEIBARE GYLCEROL.

Het is gemakkelijk om net als iedereen te zijn, en eerlijk gezegd maakt de sportvoedingsindustrie zich hier massaal schuldig aan. Het ene merk gebruikt een ingrediënt, hyped het, dan komen er andere aan boord, en zo gaat het maar door. Niet Evogen. De reden hiervoor is dat CEO en 19x Olympia-winnende coach Hany “The Pro Creator” Rambod geen producten maakt zoals iedereen. Evogen staat bekend om innovatie en doet wat het beste is voor atleten sinds de oprichting in 2008. Dus wat is er mis met poedervormige glycerol? Er is niets mis met glycerol zelf, maar om een poeder te maken, wordt het gecombineerd met een ingrediënt dat silica wordt genoemd. Fundamenteel is dit waar bedrijven de fout in gaan, omdat deze aanpak de hoeveelheid glycerol die u in een productportie kunt passen ernstig beperkt. Een beetje silica is oké, te veel veroorzaakt kalkvorming en mogelijke GI-problemen. Om de echte hyperhydratatie-effecten te krijgen, is klinisch bewezen dat je pure glycerol nodig hebt – je hebt meer dan 10x de hoeveelheid nodig die wordt aangetroffen in de meeste poedervormige glycerolproducten. Dit is gebaseerd op ECHT onderzoek en vrijwel alle merken die glycerol in poedervorm gebruiken, negeren dit, behalve Evogen Nutrition.

EXTREME RESULTATEN VEREISEN EXTREME INGREDIËNTEN MET EFFECTIEVE DOSERING

  • PURE GLYCEROL (als GLYCOSPAN ™) – Evogen’s Glycospan-glycerol is afgeleid van pure plantaardige bronnen en is vrij van overmatige silica. Bij klinische doseringen kan het niet alleen helpen bij het opwekken van hyperhydratie die verhoogde hyperemie (bloedvolume) veroorzaakt, maar het kan ook het uithoudingsvermogen helpen verhogen. De pompen die het helpt induceren, zijn ongeëvenaard.
  • S7 ™ NITRIX OXIDEMENGSEL (GROENE KOFFIEBONENEXTRACT, GROENE THEE-EXTRACT, KURKUMA-EXTRACT, TART CHERRY, BLUEBERRY, BROCCOLI, KALE) – S7 is een laag gedoseerd mengsel van zeven (7) plantaardige ingrediënten waarvan klinisch is aangetoond dat ze het stikstofgehalte verhogen oxide (NO) met 230%. Uw lichaam produceert al stikstofmonoxide dat werkt als een vaatverwijdend middel en de bloedvaten signaleert om te ontspannen, waardoor de bloedstroom toeneemt. S7 helpt een atleet zoals jij door meer zuurstof, brandstof en andere belangrijke voedingsstoffen te leveren voor het trainen van spieren tijdens trainingen door stikstofmonoxide te verhogen.
  • BETAÏNE WATERVRIJ – Als het gaat om het vergroten van het water- en spiervolume, is betaïne een beproefd volumeverhogend middel. Het versterkt de basis van de EVP-AQ-formule omdat het, afgezien van de synergetische effecten met glycerol, in een klinische dosis wordt gebruikt om het vermogen te verhogen en uw vermogen om anaëroob vermogen te behouden. Het stelt u eenvoudig in staat om zwaardere gewichten langer te tillen.

INNOVATIE VOOR EXTREME FYSIEKE RESULTATEN GEBOUWD DOOR EEN KAMPIOENCOACH

Gelukkig voor jou heeft Hany toegegeven aan de eisen van de toegewijde klanten van Evogen Nutrition en zijn Pro Creator-kwaliteitstool uitgebracht om je in een EXTREME mentaliteit te brengen om te trainen. Team Evogen heeft al omarmd wat nodig is om extreem te zijn op het gebied van training en suppletie, en het is bewezen in de kwaliteit van onze atleten en hun lichaamsbouw. Als je tot de elite wilt behoren, is het aan jou om de volgende stap te zetten en EXTREME TE ZIJN!S7 ™ is een handelsmerk van VDF FutureCeuticals, Inc., gebruikt onder licentie.

Evogen Nutrition – EVP AQ – Pre Workout – Sportsupplement
Evogen Nutrition – EVP AQ – Pre Workout – Sportsupplement

 53,95

Gezond-winkel.nl
Logo