Elektrische Shakebeker To Go – Lekvrije Proteïne Shaker met Poeder Compartiment – Supplementen Doosje – Fitness Beker met Mixer – Eiwitshaker – Shakebekers – 650ML – Wit – USB-C…

 39,95

Product lengte

19.60 cm

Product breedte

9 cm

Verpakkingsgewicht

466 g

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Verpakkingsinhoud

Shakebeker USB lader Poeder compartiment

Kleur

Wit

Inhoud

500 tot 750 ml

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

bazoon

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

95 mm

Verpakking hoogte

94 mm

Verpakking lengte

216 mm

EWaste

Ja

EAN

8720165701971

Categorieën

Gezondheid Sport Sportvoeding Fitness Shakebekers Fitnessvoeding Shakebekers

Merk

Paauwer

Last updated on juli 30, 2024 1:27 am
SKU: 9300000150695743 Categorie:
Uw recensie toevoegen

We kennen allemaal het frustrerende gevoel wanneer je onderweg bent naar de sportschool en je kostbare tijd verspilt aan het zoeken naar je supplementen en het mixen van je shakes. En laten we eerlijk zijn, niemand houdt van klontjes in zijn eiwitshakes. Ze bederven niet alleen de smaak, maar kunnen ook een negatieve invloed hebben op de absorptie van de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Gelukkig is er nu een innovatieve oplossing voor dit probleem: de elektrische shakebeker met poeder compartiment. Deze geavanceerde shakebeker combineert functionaliteit, gemak en stijl in één handig apparaat, zodat jij moeiteloos kunt genieten van klontvrije shakes, waar je ook bent.

Waarom jij een elektrische shakebeker moet hebben!

Efficiëntie: Met een elektrische shakebeker bespaar je kostbare tijd en energie. Het krachtige mixmechanisme zorgt voor een snel en gelijkmatig mengproces, zonder klontjes. Je hoeft niet meer te schudden of te roeren, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken in je drukke leven.

Gemak onderweg: De elektrische shakebeker met poeder compartiment is de perfecte metgezel voor mensen die altijd onderweg zijn. Het compartiment stelt je in staat om je supplementen vooraf af te meten en veilig op te bergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Of je nu naar de sportschool gaat, op reis bent of op kantoor werkt, je kunt altijd genieten van een verse en klontvrije shake.

Gezondheid en smaak: Klontjes in shakes kunnen niet alleen de smaak bederven, maar ook de absorptie van voedingsstoffen belemmeren. Met een elektrische shakebeker kun je genieten van zijdezachte shakes zonder klontjes, waardoor je optimaal profiteert van de voedingsstoffen in je drankje. Het is een gemakkelijke en smakelijke manier om je lichaam te voeden en je fitnessdoelen te ondersteunen.

Wat maakt de elektrische shakebeker van Paauwer zo uniek?

Klont-vrij shaken: Dankzij het geïntegreerde mixmechanisme en de krachtige motor van de elektrische shakebeker, kun je genieten van zijdezachte shakes zonder vervelende klontjes. Het resultaat is een gelijkmatig gemengde en smaakvolle drank.

Krachtige motor: De shakebeker is uitgerust met een krachtige motor die zorgt voor een snel en efficiënt mixproces. Hierdoor hoef je niet meer zelf te schudden of te roeren. Met één druk op de knop wordt je shake perfect gemengd.

Stopt automatisch: Na het voltooien van het mixproces stopt de elektrische shakebeker automatisch. Dit bespaart je tijd en voorkomt dat je shake overmatig gemengd wordt. Het geeft je de gemoedsrust dat je shake altijd de juiste consistentie heeft.

650ML inhoud: Met een ruime inhoud van 650 ml kun je genieten van een vullende portie van je favoriete drankje. Of het nu gaat om eiwitshakes, smoothies of andere drankjes, deze shakebeker biedt voldoende ruimte om aan je behoeften te voldoen.

Met poeder compartiment: Het handige poeder compartiment stelt je in staat om je supplementen of poeder vooraf af te meten en veilig op te bergen in de shakebeker. Zo heb je altijd je supplementen bij de hand wanneer je ze nodig hebt, zonder gedoe met aparte potjes of zakjes.

Anti-slip onderkant: De shakebeker is voorzien van een anti-slip onderkant, waardoor hij stevig op oppervlakken blijft staan. Dit voorkomt morsen en zorgt voor extra stabiliteit tijdens het mixen.

USB-C oplaadbaar: Je kunt de elektrische shakebeker eenvoudig opladen via USB-C, wat zorgt voor een handige en snelle oplaadmogelijkheid. Zo hoef je geen batterijen te vervangen en ben je altijd klaar voor gebruik.

Extra stevig kunststof: De shakebeker is gemaakt van hoogwaardig en extra stevig kunststof, waardoor hij duurzaam en bestand is tegen dagelijks gebruik. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en lange levensduur van de shakebeker.

BPA-vrij: Veiligheid staat voorop. De elektrische shakebeker is volledig BPA-vrij, wat betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van je shakes. Je kunt erop vertrouwen dat de shakebeker vrij is van schadelijke stoffen.

Makkelijk schoon te maken: Het schoonmaken van de shakebeker is een fluitje van een cent. Het gladde oppervlak en het eenvoudig te demonteren ontwerp maken het reinigen snel en gemakkelijk. Je kunt de shakebeker na gebruik moeiteloos schoonspoelen of in de vaatwasser plaatsen voor grondige reiniging.

100% Tevredenheidsgarantie:

We zijn ervan overtuigd dat je absoluut tevreden zult zijn met de elektrische shakebeker. Daarom bieden we je onze 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, laat het ons dan binnen 30 dagen na ontvangst weten. We zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen, of het nu gaat om een vervanging, terugbetaling of een andere passende oplossing. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Let op! Shakebeker is niet geschikt om voedsel in te mixen en kan alleen gebruikt worden voor het mixen van poeders.

Bestel vandaag nog en ontvang morgen al in huis!

Elektrische Shakebeker To Go – Lekvrije Proteïne Shaker met Poeder Compartiment – Supplementen Doosje – Fitness Beker met Mixer – Eiwitshaker – Shakebekers – 650ML – Wit – USB-C…
Elektrische Shakebeker To Go – Lekvrije Proteïne Shaker met Poeder Compartiment – Supplementen Doosje – Fitness Beker met Mixer – Eiwitshaker – Shakebekers – 650ML – Wit – USB-C…

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo