Verpakkingsgewicht |
60 g
|
Ingrediënten |
Glutenvrije haver, fructose-glucosestroop, maltodextrine, suiker, rijstmeel, zonnebloemolie, magere cacao, rijstzemelen, zout, emulgator (lecithine), rijstextract
|
Allergeneninformatie |
KAN SPOREN BEVATTEN VAN: MELK, SOJA, GLUTEN, SESAM, NOTEN, PINDA'S
|
Aantal artikelen in verpakking |
12 stuk(s)
|
Gebruiksaanwijzing |
Solid is geen vervanging op de Hydrogel, maar een aanvulling hierop. De Maurten Solid kan prima ingezet worden als snack voor het herstel voor hardlopers. Je kan het ook als alternatief voor een maaltijd kunnen gebruiken voor een wedstrijd.Voor fietsers is de Solid een geweldige brandstof voorlange ritten met een lage tot gemiddelde intensiteit of ook als snack voor of na het fietsen.
|
Bijzondere Bewaarvoorschriften |
Droog en koel bewaren
|
Fabrikant Naam |
Maurten AB
|
Fabrikant Adres |
Gibraltargatan 1A 411 32 Gothenburg Sweden
|
Voedingswaarde |
Voedingswaarde 100 gram 60 gram Energie 1584 kJ 375 kcal 950kJ 225 kcal Vetten 6,0 gr 3,6 gr waarvan verzadigd 0,9 gr 0,6 gr Koolhydraten 74,4 gr 44,6 gr waarvan suikers 31,3 gr 18,8 gr Vezels 3,0 gr1,8 grEiwitten 4,3 gr 2,6 gr Zout 1,10 gr0,66 gr
|
Smaak |
Cacao
|
Te gebruiken |
Tijdens het sporten
|
Inhoud in grammen |
60 g
|
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU |
Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt
|
Combipakket |
Nee
|
Doel sportvoeding |
Energie
|
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU |
Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt
|
Land van oorsprong |
Zweden
|
Maximale bewaartemperatuur |
18 °C
|
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU |
Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt
|
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU |
Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt
|
EAN |
7350008410459
|
Categorieën |
Gezondheid Sport Sportvoeding Hardlopen Energierepen Alle sporten Hardloopvoeding Energybars Wielrennen Wielrenvoeding Energybars
|
Merk |
Maurten
|
Sportvoeding doel |
Energie
|
|