Kruik – Warmwaterkruik – Warmwaterkruik Met Hoesje – Warmwaterkruik voor Pijnverlichting in de Rug, Nek & Schouders en Buik – Kruik met Flanel Hoes – 2L Inhoud – Beige

 19,95

Kleur

Beige

Gebruiksaanwijzing

2 Liter Capaciteit: Met een royale capaciteit van 2 liter biedt deze warmwaterkruik voldoende warmte om je te verwarmen op de koudste dagen en nachten. Perfect voor ontspanning en pijnverlichting. Zachte Flanellen Hoes: De kruik is gehuld in een luxueuze flanellen hoes die niet alleen zacht aanvoelt tegen de huid, maar ook extra isolatie biedt om de warmte langer vast te houden. De hoes is afneembaar en wasbaar, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardig rubber, is de warmwaterkruik duurzaam en veilig in gebruik. Het materiaal behoudt warmte goed en is bestand tegen lekken, dankzij het stevige schroefdeksel. Veelzijdig Gebruik: Of je het nu gebruikt om je bed voor te verwarmen, spierpijn te verlichten of gewoon te ontspannen, deze warmwaterkruik is veelzijdig en past zich aan aan jouw behoeften. Eenvoudig te Gebruiken: Vul de kruik eenvoudig met warm water en geniet van de kalmerende warmte. Het gebruiksgemak maakt het ideaal voor dagelijks gebruik en maakt het tot een essentieel onderdeel van je ontspanningsroutine. Stijlvol Design: Het tijdloze en stijlvolle ontwerp maakt deze warmwaterkruik een aanvulling op elke slaapkamer of woonruimte. Het is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Materiaal

Rubber, Pluche

Type kruik

Warmwaterkruik

EAN

7423616981960

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kruiken

Last updated on augustus 12, 2024 2:27 am
SKU: 9300000169347821 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Warmwaterkruik met Flanellen Hoes (2 liter):

Omarm comfort en warmte met onze warmwaterkruik van 2 liter, voorzien van een zachte flanellen hoes. Of het nu gaat om het verlichten van spierpijn, het verwarmen van je bed op koude nachten of gewoon het creëren van een gezellige sfeer, deze warmwaterkruik is de perfecte metgezel.

Kenmerken:

  • 2 Liter Capaciteit: Met een royale capaciteit van 2 liter biedt deze warmwaterkruik voldoende warmte om je te verwarmen op de koudste dagen en nachten. Perfect voor ontspanning en pijnverlichting.

  • Zachte Flanellen Hoes: De kruik is gehuld in een luxueuze flanellen hoes die niet alleen zacht aanvoelt tegen de huid, maar ook extra isolatie biedt om de warmte langer vast te houden. De hoes is afneembaar en wasbaar, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is.

  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardig rubber, is de warmwaterkruik duurzaam en veilig in gebruik. Het materiaal behoudt warmte goed en is bestand tegen lekken, dankzij het stevige schroefdeksel.

  • Veelzijdig Gebruik: Of je het nu gebruikt om je bed voor te verwarmen, spierpijn te verlichten of gewoon te ontspannen, deze warmwaterkruik is veelzijdig en past zich aan aan jouw behoeften.

  • Eenvoudig te Gebruiken: Vul de kruik eenvoudig met warm water en geniet van de kalmerende warmte. Het gebruiksgemak maakt het ideaal voor dagelijks gebruik en maakt het tot een essentieel onderdeel van je ontspanningsroutine.

  • Stijlvol Design: Het tijdloze en stijlvolle ontwerp maakt deze warmwaterkruik een aanvulling op elke slaapkamer of woonruimte. Het is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Creëer een oase van warmte en comfort met deze warmwaterkruik met flanellen hoes. Of je nu de kou wilt verdrijven of gewoon wilt ontspannen, dit artikel voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine.

Kruik – Warmwaterkruik – Warmwaterkruik Met Hoesje – Warmwaterkruik voor Pijnverlichting in de Rug, Nek & Schouders en Buik – Kruik met Flanel Hoes – 2L Inhoud – Beige
Kruik – Warmwaterkruik – Warmwaterkruik Met Hoesje – Warmwaterkruik voor Pijnverlichting in de Rug, Nek & Schouders en Buik – Kruik met Flanel Hoes – 2L Inhoud – Beige

 19,95

Gezond-winkel.nl
Logo