Geschenkset Beauty houten massageset

 18,85

Kleur

Bruin

Verpakkingsgewicht

0.30 kg

Warmtefunctie

Nee

Materiaal

Hout

Verpakking hoogte

17 cm

Verpakking lengte

25 mm

Verpakking breedte

10 mm

Verpakkingsinhoud

3 delig massage producten

Aanvullende functies

Manuele Massagetoestel 3 delig

Taal handleiding

Nederlands

Type massage accessoire

Hoofdmassagespin

EAN

8711568067498

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Hoofdmassagespin

Merk

Beauty Star

Last updated on maart 25, 2024 3:01 pm
SKU: 9300000163860424 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Laat Beauty Star houten massageset je de ultieme ontspanning en verjonging brengen. Met deze veelzijdige massageset haal je een complete wellness-ervaring in huis.

Je nu last hebt van gespannen nek- en schouderspieren, vermoeide voeten, of gewoon op zoek bent naar een moment van pure ontspanning, de Beauty Star houten massageset is geschikt voor elke behoefte.

Deze multipurpose massageset is ook ideaal voor professionals in de wellness-industrie, zoals masseurs en schoonheidsspecialisten. De diverse tools stellen je in staat om een breed scala aan massagetechnieken toe te passen en je cliënten een unieke en persoonlijke ervaring te bieden.

Met de Beauty Star houten massageset haal je niet alleen een effectief hulpmiddel in huis, maar ook een stukje luxe en verwennerij. Trakteer jezelf op een heerlijke massage-ervaring, gewoon bij jou thuis.

Ervaar de voordelen van massage op lichaam en geest met de Beauty Star houten massageset. Bereik een staat van totale ontspanning, verlicht pijnlijke spieren en geniet van de weldadige effecten van zelfzorg. Voel je vernieuwd en verkwikt met de Beauty Star houten massageset, jouw ultieme metgezel voor welzijn en ontspanning.

Geschenkset Beauty houten massageset
Geschenkset Beauty houten massageset

 18,85

Gezond-winkel.nl
Logo