Vanille Boon – Etherische Olie – 10 ml – Plantaardig – Aroma Olie

 12,77

Verpakkingsgewicht

0.04 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

100 mm

Verpakking breedte

30 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bestanddeel

Vanille

Inhoud per dispenser

10 ml

Signaalwoord

Waarschuwing

Taal handleiding

Geen taal

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

N.v.t.

Waarschuwingen

Disclaimer: GaniQ & More geeft uitsluitend adviezen over de mogelijke werkingen van etherische oliën. Gebruik de etherische oliën alleen ter ondersteuning bij je herstel en niet ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen. Etherische oliën zijn zo natuurlijk en puur dat je of jouw omgeving schade kan oplopen bij verkeerd gebruik. Gebruik daarom nooit, ook al wordt het geadviseerd, etherische oliën puur op de huid of oraal. Lees eerst goed in over elke etherische olie of vraag jouw aromatherapeut om advies. Sommige oliën zijn voor huisdieren en zwangere vrouwen niet geschikt.

EAN

5056368332388

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

AW

Last updated on maart 25, 2024 2:56 pm
SKU: 9300000170139632 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ben jij op zoek naar een goede kwaliteit Parfumolie? Onze Vanille Boon Plantaardige Aroma Olie bevat een hoger aandeel etherische olie dan veel andere merken, waardoor de geur langer blijft hangen. De Vanille Olie heeft een zoete en warme geur voor het creëren van een warme sfeer.

Wat deze parfumolie zo bijzonder maakt is, dat de olie natuurlijke plantaardige ingrediënten bevat en is verdund in een drager van dipropyleenglycol. Het verschil met een plantaardige aroma olie en een parfumolie is dat in de bekende parfumoliën veel verschillende schadelijke stoffen inzitten wat niet bevorderlijk is onder andere voor je luchtwegen.

Vanille Plantaardige Aroma Olie

  • geen schadelijke chemicaliën
  • 100% veganistisch
  • 100% recyclebare verpakking

Je kunt een etherische olie verspreiden in je huis, kantoor of auto door onze geurverspreiders (sieraad, clip of pads) en aroma diffusers.

Etherische oliën zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte altijd een arts consulteren.

Vanille Boon – Etherische Olie – 10 ml – Plantaardig – Aroma Olie
Vanille Boon – Etherische Olie – 10 ml – Plantaardig – Aroma Olie

 12,77

Gezond-winkel.nl
Logo