Walnootolie – 100 ml – Huidolie – Voedende olie droge & rijpere huid – Haar

 15,95

Verpakkingsgewicht

0.12 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

120 mm

Verpakking lengte

50 mm

Verpakking breedte

50 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Conphil VOF, Broeders Maristenstraat 1, 8740 PITTEM – conphil.vof@gmail.com – +32 475 524 475

Bestanddeel

Geen

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

conphil.vof@gmail.com

Inhoud per dispenser

100 ml

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Conphil VOF, Broeders Maristenstraat 1, 8740 PITTEM – conphil.vof@gmail.com – +32 475 524 475

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Frans, Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+32 475 524 475

Type etherische olie

Basisolie

Voorzorgsmaatregelen

Bij voorkeur bewaren op een koele, droge en donkere plaats.

EAN

7446014393326

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Basisolie

Merk

Lavida Care

Last updated on augustus 25, 2024 12:04 am
SKU: 9200000119497621 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Walnootolie, verkregen uit de noten van de Juglans regia of de walnotenboom, is een kostbare olie die al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn talloze voordelen en eigenschappen. Met zijn subtiele en delicate notenaroma, warmgele kleur en indrukwekkende voedingsstoffen, biedt walnootolie diverse mogelijkheden voor uitwendig gebruik. Het is een waardevol ingrediënt voor huid- en haarverzorging, dankzij zijn verzachtende en genezende eigenschappen, zenuwversterking, ondersteuning bij huidaandoeningen en nog veel meer.

Eigenschappen en voordelen van walnootolie:

  1. Verzachtend en genezend: Walnootolie kalmeert de huid en helpt bij het herstel van beschadigde huid. Het heeft genezende eigenschappen die de algehele gezondheid van de huid bevorderen.

  2. Licht samentrekkend: Deze olie heeft een licht samentrekkend effect, waardoor het de poriën kan verkleinen en de huid strakker kan laten aanvoelen.

  3. Ontstekingsremmend: Walnootolie bezit ontstekingsremmende eigenschappen en kan nuttig zijn bij de behandeling van ontstoken huidaandoeningen, zoals acne of irritaties. Het helpt ontstekingen te verminderen en bevordert het herstel van de huid.

  4. Lymfedrainage: De olie stimuleert de circulatie en afvoer van lymfevocht, wat kan helpen bij het verminderen van zwelling en het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid.

  5. Zenuwversterkend: Walnootolie heeft zenuwversterkende eigenschappen, wat betekent dat het de zenuwen kan stimuleren en versterken. Dit draagt bij aan een verbeterd welzijn en een gezonde zenuwfunctie.

  6. Geschikt voor elk huidtype: Walnootolie is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral oudere en droge huid profiteren van de voedende eigenschappen ervan. Het biedt ook een zekere mate van zonnebescherming (factor 2-3) en kan langdurige bruining bevorderen wanneer het in combinatie met Bergamot wordt gebruikt. Daarnaast kan het ondersteuning bieden bij aandoeningen zoals eczeem en herpes.

  7. Voedend voor het haar: Als een haarbehandeling is walnootolie voedend voor droog en breekbaar haar, evenals bij haarverlies.

Opmerkingen: Over het algemeen is walnootolie niet giftig en veroorzaakt het zelden irritatie. Het is echter belangrijk voor mensen met notenallergie om eerst een allergietest uit te voeren voordat ze het gebruiken. Vanwege het hoge gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren kan walnootolie sneller oxideren. Daarom wordt het aangeraden om deze olie in de koelkast te bewaren.

INCI: Juglans Regia (Walnut) Seed Oil

Walnootolie – 100 ml – Huidolie – Voedende olie droge & rijpere huid – Haar
Walnootolie – 100 ml – Huidolie – Voedende olie droge & rijpere huid – Haar

 15,95

Gezond-winkel.nl
Logo