Massage apparaat – roller – massageapparaten

 17,10

Kleur

blauw

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Warmtefunctie

Nee

Product lengte

13.3 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

25 cm

Verpakking breedte

10 cm

Verpakkingsinhoud

1

Taal handleiding

Geen taal

Type massage accessoire

Massagebal

EAN

8785276234572

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Massagebal

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 25, 2024 2:38 pm
SKU: 9300000159306060 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De RhythmicRoll Massage Roller is een innovatief en veelzijdig massagehulpmiddel dat is ontworpen om een diepgaande en ontspannende massage-ervaring te bieden aan anderen. Met zijn unieke eigenschappen en gebruiksvriendelijkheid is deze massage roller ideaal voor zowel professionele masseurs als individuen die hun dierbaren willen verwennen met een verkwikkende massage.

Kenmerken:

  1. Ergonomisch Ontwerp: De RhythmicRoll is ontworpen met aandacht voor ergonomie, wat zorgt voor een comfortabele grip en moeiteloze hantering tijdens het masseren. Het gestroomlijnde ontwerp past perfect in de hand, waardoor nauwkeurige en doelgerichte massagebewegingen mogelijk zijn.

  2. Meerdere Textuurzones: Deze massage roller is voorzien van verschillende textuurzones langs het oppervlak. Deze zones variëren in reliëf en patroon, waardoor diverse massagetechnieken kunnen worden nagebootst, zoals kneden, wrijven en drukken.

  3. Aanpasbare Druk: De RhythmicRoll stelt gebruikers in staat om de druk aan te passen aan de voorkeuren en behoeften van de persoon die wordt gemasseerd. Of het nu gaat om een zachte ontspanningsmassage of een diepere weefselmassage, de aanpasbare druk zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring.

  4. Verwarmingsmogelijkheid: Voor een extra laag van ontspanning en comfort is de RhythmicRoll uitgerust met een verwarmingsfunctie. Deze subtiele warmte helpt de spieren te ontspannen en bevordert de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan een effectievere massage.

  5. Handmatige of Geautomatiseerde Modus: De massage roller kan handmatig worden bediend door de gebruiker, waarbij de beweging en druk volledig onder controle zijn. Daarnaast biedt de geautomatiseerde modus een ritmische en gelijkmatige massagebeweging, wat vermoeidheid bij de masseur minimaliseert.

  6. Geschikt voor Verschillende Lichaamsdelen: De RhythmicRoll is geschikt voor gebruik op diverse lichaamsdelen, zoals rug, nek, schouders, benen en armen. De veelzijdigheid van het apparaat maakt het mogelijk om verschillende spiergroepen te masseren en spanning te verminderen.

  7. Duurzaam en Gemakkelijk te Reinigen: De massage roller is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Bovendien is het oppervlak gemakkelijk schoon te maken na gebruik, wat hygiëne en langdurig gebruik bevordert.

Massage apparaat – roller – massageapparaten
Massage apparaat – roller – massageapparaten

 17,10

Gezond-winkel.nl
Logo