Ronde geurblok voor aromatherapie – Essentiele olie geurverspreider – Hout

 19,95

Kleur

Bruin

Navulbaar

Ja

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Inhoud

10 ml

Verpakking hoogte

5 cm

Verpakking lengte

3 cm

Verpakking breedte

3 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE-markering

Niet van toepassing

Draadloos

Ja

Signaalwoord

Niet van toepassing

EAN

8720094133430

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Geurverspreiders

Opties

Draadloos

Merk

Zenful

Last updated on maart 25, 2024 2:12 pm
SKU: 9300000174403015 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ronde Geurblok voor Aromatherapie – Essentiële Olie Geurverspreider – Hout

Deze prachtig vormgegeven ronde geurblok is een elegante en effectieve manier om de ambiance in uw ruimte te verrijken met de therapeutische voordelen van essentiële oliën. Vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd hoogwaardig hout, biedt deze geurverspreider een natuurlijke en esthetische toevoeging aan elk interieur, van de moderne thuiswerkplek tot de rustgevende slaapkamer of zelfs een sfeervolle yogastudio.

Kenmerken

  • Materiaal: Dit product is gemaakt van duurzaam, ecologisch verantwoord hout, gekozen voor zijn vermogen om de essentiële oliën effectief te absorberen en geleidelijk af te geven, waardoor een subtiele, langdurige geurbeleving ontstaat.

  • Ontwerp: Met een minimalistisch en rond ontwerp, past deze geurverspreider naadloos in elk decor. Het hout heeft een natuurlijke, fijne afwerking die de textuur en de warmte van het materiaal benadrukt, waardoor elk stuk uniek is.

  • Gebruiksgemak: Eenvoudig in gebruik, vereist geen elektriciteit of batterijen. Voeg simpelweg enkele druppels van uw favoriete essentiële olie toe aan de geurblok en geniet van de natuurlijke verspreiding van de aroma’s.

  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan essentiële oliën, van ontspannende lavendel tot verfrissende citroen. Ideaal voor aromatherapie, luchtzuivering, en het creëren van een gastvrije sfeer in elke ruimte.

  • Duurzaamheid: Dit product is herbruikbaar en gemakkelijk te onderhouden. Het kan gereinigd worden met een zachte, droge doek en opnieuw gebruikt worden met verschillende oliën.

  • Afmetingen: Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de geurverspreider op kleine oppervlakken te plaatsen, zoals nachtkastjes, bureaus, of in de badkamer.

  • Cadeautip: Een ideaal geschenk voor liefhebbers van aromatherapie, welzijn en natuurlijke producten. Het wordt geleverd in een stijlvolle verpakking, klaar om te geven aan vrienden en familie voor elke gelegenheid.

Hoe te gebruiken

  1. Kies een essentiële olie naar keuze voor ontspanning, concentratie, of verfrissing.
  2. Druppel 3-5 druppels van de olie direct op het houten oppervlak van de geurblok.
  3. Plaats de geurverspreider in de gewenste ruimte en laat de natuurlijke absorptie en verdamping van de olie zijn werk doen.
  4. Voor een intensere geurbeleving, voeg meer druppels toe of gebruik de geurblok in kleinere ruimtes.

Of u nu op zoek bent naar een manier om uw huis te voorzien van een natuurlijke geur, uw werkplek een rustgevende sfeer te geven, of de voordelen van aromatherapie te verkennen, deze ronde houten geurblok is een perfecte keuze. Met zijn stijlvolle ontwerp, gebruiksgemak, en duurzaamheid, is het een waardevolle toevoeging aan elke ruimte.

Ronde geurblok voor aromatherapie – Essentiele olie geurverspreider – Hout
Ronde geurblok voor aromatherapie – Essentiele olie geurverspreider – Hout

 19,95

Gezond-winkel.nl
Logo