Velox Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat

 140,95

Kleur

blauw

Materiaal

Biologisch katoen

Product breedte

42 cm

Product lengte

68 cm

Verpakking breedte

42 cm

Verpakking hoogte

6 cm

Verpakking lengte

68 cm

Verpakkingsgewicht

920 g

EAN

6150509965967

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Spijkermatten

Merk

Velox

Last updated on september 9, 2024 1:52 am
SKU: 9300000174878096 Categorie:
Uw recensie toevoegen

– De geniale JAADOO acupressuurmattenset – diepteontspanning voor lichaam en geest thuis en onderweg. In een compacte set met acupressuurkussen en massagemat in een praktische tas. Je persoonlijke masseur altijd bij de hand: gewoon erop leggen en optanken.

– Honderden fijne drukpunten van de naaldmat stimuleren gericht de drukpunten en verzenden weldadige golven van de doorbloeding en ontspanning in het lichaam. Spanningen lossen zich op – voor meer vitaliteit en een toestand van weldadige evenwicht.

– De effectieve drukpuntmassage van de acupressuurmat met acupressuurkussen helpt om de doorbloeding te stimuleren, de natuurlijke regeneratie van het lichaam te stimuleren, stress te verminderen en het fysieke en mentale evenwicht te herstellen.

– Naar het voorbeeld van de traditionele Chinese geneeskunde kan de acupressuur en acupunctuur helpen de energiestroom in het lichaam te verbeteren en blokkades op te lossen. Een groot aantal klachten kan daardoor worden verminderd – voor een holistische gezondheid.

– Spanningen en uitputting voorkomen met de praktische acupressuurset: of het nu thuis, in de auto, op kantoor of in de open lucht is, ook geschikt voor het stimuleren van de voetzool en voetmassage. De compacte set van acupunctuurmat, acupunctuurkussen en tas.

Velox Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat
Velox Acupressuur mat – Spijkermat met kussen – Acupunctuur mat

 140,95

Gezond-winkel.nl
Logo