Cisteroos Zonneroos olie – Etherische olie – 100% Biologisch – 5 ml

 27,95

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

5 ml

Taal handleiding

Universeel

Type etherische olie

Etherische olie

EAN

8720094131955

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Zenful

Last updated on juni 13, 2024 12:47 am
SKU: 9300000150525567 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zonneroos etherische olie

De Cisteroos (Zonneroos) Olie is een kostbare en luxe etherische olie die bekend staat om zijn verfijnde geur en therapeutische eigenschappen. Met zijn unieke en bloemige aroma biedt deze olie een scala aan toepassingen, van huidverzorging tot aromatherapie en ontspanning.

Kenmerken

  1. Exclusieve Cisteroos (Zonneroos) olie: Deze etherische olie wordt gewonnen uit de bloemblaadjes van de Cisteroos (Zonneroos) plant, ook wel bekend als de Cistus-ladanifer. Het is een zeldzame en kostbare olie die bekend staat om zijn intense geur en helende eigenschappen.

  2. Bloemige en verfijnde geur: De Cisteroos (Zonneroos) olie heeft een heerlijk bloemig en verfijnd aroma dat kalmerend en rustgevend is. De geur wordt vaak omschreven als warm, zoet en enigszins kruidig. Het brengt een gevoel van luxe en harmonie in je omgeving.

  3. Huidverzorging: Deze olie kan worden gebruikt voor de verzorging van de huid. Het heeft hydraterende en verzachtende eigenschappen die de huid voeden en revitaliseren. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de teint en het bevorderen van een gezonde uitstraling.

  4. Aromatherapie: Cisteroos (Zonneroos) olie is zeer geschikt voor gebruik in aromatherapie. Voeg een paar druppels toe aan een diffuser of meng het met een draagolie voor een ontspannende massage. De olie heeft een kalmerend effect op de geest en kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

  5. Handige verpakking: De Cisteroos (Zonneroos) Olie wordt geleverd in een handig flesje van 5 ml, waardoor het gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid olie te doseren. Het flesje is compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat je de olie altijd bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt.

Specificaties

  • Inhoud: 5 ml
  • Ingrediënten: 100% pure biologische Cisteroos (Zonneroos) etherische olie (Cistus-ladanifer)

Ontdek de luxe en verfijning van de Cisteroos (Zonneroos) Olie en geniet van de vele voordelen voor je lichaam en geest. Ervaar vandaag nog en ervaar de betoverende geur en therapeutische werking van deze kostbare etherische olie.

Cisteroos Zonneroos olie – Etherische olie – 100% Biologisch – 5 ml
Cisteroos Zonneroos olie – Etherische olie – 100% Biologisch – 5 ml

 27,95

Gezond-winkel.nl
Logo