Verana 100% Natuurlijke Massageolie Eucalyptus 1L

 26,99

Substantie

Olie

PH-neutraal

Ja

Ingrediënten

Koolzaadolie, Castorolie, Olijfolie, Druivenpitolie, Zoete Amandelolie, Eucalyptus Olie en Limoneen.

Allergeneninformatie

Ingrediënten Brassica Campestris Seed oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Seed oil, Vitris Vinifera Seed oil, Prunus Amygdalus Duclis Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene

Verpakkingsgewicht

1 kg

Inhoud

Meer dan 500 ml

Bestanddeel

Eucalyptus

Doelgroep

Volwassenen

Erotisch product

Nee

Etherisch

Nee

Land van oorsprong

Letland

Periode na opening

12 maand

Type massage

Ontspanningsmassage

EAN

4751020624719

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageolie

Last updated on maart 25, 2024 1:56 pm
SKU: 9300000001480953 Categorie:
Uw recensie toevoegen

In deze tijden is iedereen druk bezig met het verbeteren of op peil houden van zijn of haar weerstand om zich te beschermen tegen de griep. De serie antivirale massageolie van Verana bestaat uit 100% natuurlijke massageoliën inclusief etherische oliën met een bewezen antibacteriële werking. Let op: het is (nog) niet bewezen dat deze oliën ook daadwerkelijk beschermen tegen het huidige covid-19 virus.

Deze eucalyptus massageolie van Verana is speciaal gemaakt voor verschillende lichaamsmassages en ontspanningsmassages. De olie is zo ontwikkeld dat deze niet alleen fijn is voor de masseur, maar ook voor de cliënt. De olie trekt namelijk niet te snel in op de huid, waardoor je als masseur niet continu olie hoeft bij te pakken en heeft een goede gladheid voor massages. Aan de andere kant trekt de olie wel langzaam in de huid, waardoor de cliënt aan het eind van de behandeling geen ‘vettig’ gevoel krijgt.

De geur van Eucalyptus die van deze massageolie afkomt is niet te overheersend en kan omschreven worden als fris en houterig. Ook als je de hele dag met deze massageolie zult werken zul je de geur van de massageolie waarschijnlijk nog steeds als prettig ervaren.

Hetgeen wat deze massageolie onderscheidt van andere massage oliën, is de Eucalyptus etherische olie die wordt gebruikt. De combinatie van deze olie en vijf andere natuurlijke oliën (koolzaadolie, ricinusolie, olijfolie, druivenpitolie en amandelolie) stimuleert de bloedscirculatie, helpt met vet verbranden en remt het verouderingsproces van de huid.

De Etherische eucalyptusolie wordt in de aromatherapie veel gebruikt ter verlichting van de luchtwegen. De olie zou helpen met het verdunnen van slijm, waardoor deze gemakkelijk zou kunnen worden opgelost. Daarnaast zou eucalyptusolie helpen tegen de griep en voorhoofdsholteontsteking, omdat het bacteriën zou doden.

Bevat onder andere: vitamine B1, B2, C, E, PP.

Samenstelling (INCI)

Brassica Campestris Seed oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Seed oil, Vitris Vinifera Seed oil, Prunus Amygdalus Duclis Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene

Samenstelling in het Nederlands

Koolzaadolie, Castorolie, Olijfolie, Druivenpitolie, Zoete Amandelolie, Eucalyptus Olie en Limoneen.

Verana 100% Natuurlijke Massageolie Eucalyptus 1L
Verana 100% Natuurlijke Massageolie Eucalyptus 1L

 26,99

Gezond-winkel.nl
Logo