Dream Cream Haarmasker (450 gr)

 19,99

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Orbygnia Oleifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil (Argan), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Glycerin, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Behentrimonium Chloride, PEG-180M, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, Pca, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Hydroxycitronellal*, Linalool*, D-Limonene*, Ci 19140, Ci 15985.

Geschikt voor haartype

Alle haartypes

Inhoud

450 g

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Haarprobleem

Geen haarprobleem

Inhoud per dispenser

450 g

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

EAN

7899572802784

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverzorging Haarmaskers Haar

Hulp bij

Geen haarprobleem

Merk

Lola Cosmetics

Haartype

Alle haartypes

Last updated on september 15, 2024 1:27 am
SKU: 9300000150127253 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Lola Cosmetics Dream Cream Masker is een intensief conditionerend en hydraterend masker met arganolie, zonnebloemolie, cupuaçu boter en avocado. Hét perfecte masker voor droog, beschadigd of futloos haar, maar ook te gebruiken bij normaal haar.

Voordelen van het Dream Cream Masker:

  • Bevat arganolie en zonnebloemolie voor ultieme hydratatie
  • Mix van aminozuren (arginine, glycine, alanine, serine) voor het bestrijden van droogheid
  • Bestaande uit plantaardige ingrediënten
  • Bevat geen gluten, sulfaten, ftalaten, paraffine, onoplosbare siliconen en GGO’s.

Werking Dream Cream Masker
Het Dream Cream Masker werkt kalmerend én verzorgend. Het masker bestaat uit vier hoofdingrediënten, ieder met een eigen werking:

Arganolie
Arganolie is een geliefd ingrediënt in haarproducten en wordt ook wel het “Marokkaanse” goud” genoemd. Het is rijk aan vitamine A, D en E en heeft een antioxiderende en regeneratieve werking. Ook stimuleert vitamine E de haarolie en zorgt het voor een beschermlaagje. De essentiële vetzuren in arganolie maken het haar weer soepel, sterk én verminderen gespleten haarpunten.

Zonnebloemolie
Zonnebloemolie is wederom een goed middel tegen droog haar. Zonnebloemolie bevat vrije vetzuren en vetzuren als linolzuur en oliezuur. Beide verzorgen het haar, stimuleren de haargroei en gaan waterverlies tegen. Hierdoor krijg je zachter én glanzend haar. Ook is zonnebloemolie rijk aan Omega 9 vetzuren, vitamine E en vitamine K. Deze ingrediënten houden het haar vocht beter vast en gaan haarbreuk tegen.

Cupuaçu boter
Wellicht heb je er nog nooit van gehoord, maar Cupuaçu is een vrucht die groeit in het Amazonegebied. Cupuaçu boter is zachter dan cacaoboter en biedt uitzonderlijke hydratatie voor de haren. Het bevat boordevol essentiële vetzuren om het haar weer vocht en glans te geven. Ook hebben studies aangetoond dat cupuaçu boter beschermt tegen UV-A en UV-B stralen.

Avocado
Misschien ben je fan van avocado om op te heten, maar wist je dat avocado uitermate geschikt is in een masker? De olie die in avocado’s zit bevat boordevol vitamine A, vitamine D, vitamine E, lipiden en antioxidanten. Bovendien bevat de olie ook mineralen, essentiële vetzuren en biotine. Dit herstelt, hydrateert én versterkt het haar en beschermt het tegen invloeden van buitenaf.

Dream Cream Masker kopen bij bono.nl?
Klaar met droog haar? Of wil je je haar blijven hydrateren? Met het Dream Cream Masker van Lola Cosmetics weet je zeker dat je haar in de juiste conditie blijft. Bekijk ook de rest van ons Lola Cosmetics assortiment en bestel je favorieten. Bestel voor 23.59 en je hebt het morgen in huis!

Dream Cream Haarmasker (450 gr)
Dream Cream Haarmasker (450 gr)

 19,99

Gezond-winkel.nl
Logo