Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

 190,95

Kleur

grijs

Werkt op elektriciteit

Ja

Vermogen

0 W

Verpakking hoogte

3.4 cm

Verpakking lengte

14.5 cm

Verpakking breedte

11.25 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Taal handleiding

Universeel

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

Voedingstype

2-draads

EAN

6150505692645

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Merk

Velox

Last updated on maart 25, 2024 1:51 pm
SKU: 9300000172293634 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verwen je voeten met een massage: het verwarmde voetenbad met massage rollers en bubbelzuurstof kan je voeten voorzien van een diepgaande massage, voetpijn verlichten en vermoeidheid verminderen. De instelbare temperatuur en automatische timer maken het ook eenvoudig in gebruik.
Verwen je voeten met een pedicure-spa: het pedicure-voetenbad kan je helpen een spa-achtige ervaring thuis te creëren. Het is perfect voor het weken, exfoliëren en hydrateren van je voeten, en het handvat maakt het gemakkelijk te verplaatsen.
Verbeter je voetgezondheid: Met de ultieme voetverzorgingsset kun je voor je voeten zorgen in het comfort van je eigen huis. De biologische essentiële olie en voetscrubber kunnen helpen je voetgezondheid te verbeteren en je voeten er op hun best uit te laten zien en voelen.
Zeg vaarwel tegen eelt en dode huid: De roestvrijstalen eeltverwijderaar kan effectief hardnekkige eelt en dode huid wegkrabben, waardoor je voeten glad en gezond aanvoelen. Het herbruikbare ontwerp maakt het ook een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpschrobbers voor de voeten.
Ontspan en verfris je voeten: Geniet van een luxueus voetenbad met de zachte, voedende biologische voetbadolie met lavendel die de bloedcirculatie verbetert. Het opvouwbare voetenbad met handvat maakt het gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad
Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

 190,95

Gezond-winkel.nl
Logo