Etherische olie opbergdoos – opbergkist – aromatherapie – oliefles – opbergen – hout – 24 + 1 vakken

 39,95

Verpakkingsgewicht

0.30 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Aantal stuks in verpakking

1

Inhoud per dispenser

10 ml

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Universeel

Type etherische olie

Oliesetje

EAN

8720094133270

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Oliesetjes

Merk

Zenful

Last updated on maart 25, 2024 1:47 pm
SKU: 9300000161883839 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Etherische Olie Opbergdoos – Aromatherapie – Hout – 24 + 1 Vakken

Houd je etherische oliën georganiseerd, veilig en binnen handbereik met onze prachtige Etherische Olie Opbergdoos met 24 + 1 vakken van natuurlijk hout.

Over de Etherische Olie Opbergdoos

Onze Etherische Olie Opbergdoos is een essentieel accessoire voor elke liefhebber van aromatherapie en etherische oliën. Met een capaciteit van 24 standaard olieflessen en een extra vak voor je favoriete diffuser, biedt deze opbergdoos niet alleen een stijlvolle manier om je oliën te bewaren, maar zorgt ook voor een veilige en georganiseerde omgeving om hun heilzame eigenschappen te behouden.

Kenmerken van de Etherische Olie Opbergdoos

  1. Hoogwaardig Natuurlijk Hout: Onze opbergdoos is met vakmanschap vervaardigd van duurzaam natuurlijk hout. Het houten oppervlak voegt een rustieke en warme uitstraling toe aan je aromatherapiecollectie.

  2. Ruimte voor 24 Etherische Oliën: Met 24 individuele compartimenten biedt deze opbergdoos voldoende ruimte om je etherische oliën van 5 ml, 10 ml en 15 ml veilig vast te houden. De compartimenten zijn ontworpen om te voorkomen dat de flessen rollen of botsen, waardoor ze beschermd blijven.

  3. Extra Vak voor een Diffuser: Het extra vak bovenop de doos is speciaal ontworpen voor het opbergen van je favoriete etherische olie diffuser. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor je aromatherapiesessies op één handige plek.

  4. Scharnierend Deksel met Sluiting: De opbergdoos is voorzien van een scharnierend deksel met een veilige sluiting om je oliën te beschermen tegen licht en lucht, wat de houdbaarheid van de oliën verlengt.

  5. Gemakkelijk te Dragen: Met een stevige handgreep aan de bovenkant is de opbergdoos gemakkelijk mee te nemen naar je werkplek, spa, of waar je je aromatherapie ook wilt gebruiken.

Specificaties

  • Materiaal: Natuurlijk Hout
  • Lengte: 27 cm
  • Breedte: 15 cm
  • Hoogte: 8,5 cm
  • Lengte vakje: 3 cm
  • Breedte vakje: 3 cm
  • Diepte vakje: 8,5 cm
  • Materiaal: hout
  • Gewicht: 550g
  • Kleur: hout
  • Vakken: 24 + 1
  • Flesjes: 5, 10 en 15 ml
  • Soort flesjes: olieflesjes
  • Kleur: Natuurlijk hout

Waarom Kiezen voor Onze Etherische Olie Opbergdoos?

Onze opbergdoos combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat je etherische oliën veilig en georganiseerd blijven. Of je nu een professionele aromatherapeut bent of gewoon van aromatherapie geniet, deze opbergdoos is een must-have accessoire. Het natuurlijke houten ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte, terwijl het tegelijkertijd een praktische en efficiënte manier biedt om je oliën en diffuser te bewaren.

Bestel vandaag nog onze Etherische Olie Opbergdoos en upgrade je aromatherapie-ervaring met een vleugje natuurlijke schoonheid en organisatie!

Etherische olie opbergdoos – opbergkist – aromatherapie – oliefles – opbergen – hout – 24 + 1 vakken
Etherische olie opbergdoos – opbergkist – aromatherapie – oliefles – opbergen – hout – 24 + 1 vakken

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo