Elektrische Handwarmer Herbruikbaar Ocoopa® – 8 Uur Warmte 45-60°C – 2in1 met Powerbank – Oplaadbare Handwarmers – HotPal 28W Snellader – Nooit meer koude handen

 26,95

Product lengte

10.50 cm

Product breedte

9 cm

Product hoogte

2.70 cm

Verpakkingsgewicht

0.12 kg

Kleur

wit zwart

Materiaal

ABS, Aluminium

Elektrisch

Ja

Taal handleiding

Engels

Vermogen

18 W

Verpakking breedte

9 cm

Verpakking hoogte

3.5 cm

Verpakking lengte

13 cm

EWaste

Ja

EAN

6097557961933

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Handwarmers

Merk

Ocoopa

Last updated on mei 9, 2024 1:47 am
SKU: 9300000173555196 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Heb je het snel koud aan je handen? Maak kennis met dé oplossing voro koude handen, de HotPal Handwarmer van Ocoopa. Deze handige 2-in-1 handwarmer zorgt niet alleen voor een snelle opwarming van je handen, maar dient ook als krachtige powerbank.

Met de deze handwarmer geniet je tot wel 8 uur van warmte op de laagste stand, en tot 4 uur op de hoogste stand. Dankzij de 18W snellaadfunctie laad je de handwarmer in slechts 1,5 uur op, waarna je afhankelijk van de gekozen stand, 4 tot 8 uur lang van continue warmte geniet. Dit model laadt ongeveer 55% sneller op dan soortgelijke handwarmers op de markt.

Het ontwerp ligt heerlijk in de hand en binnen drie seconden voel je al de aangename warmte, met drie warmte-instellingen tussen de 35°C en 55°C. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht is de deze Ocoopa handwarmer makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Een speciale vermelding verdient de geavanceerde chiptechnologie, die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit maakt de handwarmer niet alleen comfortabel, maar ook veilig en efficiënt voor langdurig gebruik.

Een handwarmer van Ocoopa staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit, gebruiksvriendelijke ontwerpen, en efficiënte warmteverdeling. Onze producten zijn gemaakt met premium materialen en voorzien van hoogwaardige lithium-ion batterijen. Vergelijk gerust prijs en prestaties en ontdek zelf de een handwarmer van Ocoopa de beste prestatie en de meeste warmte voor je geld biedt.

Wat zit er in de doos?

– HotPal PD Quick Charge Handwarmer met een capaciteit van 5,000mAh
– USB-C oplaadkabel
– Gedetailleerde gebruikershandleiding
– Handig opbergzakje
– Veiligheidsinstructies en onderhoudstips

5 reden waarom een handwarmer van Ocoopa de beste keuze is:

  1. Ocoopa leidt wereldwijd in handwarmertechnologie en innovatie
  2. Onderscheidend design en topkwaliteit, daar waar B-merken veelal inwisselbare producten van mindere kwaliteit aanbieden
  3. Altijd voorzien van geavanceerde batterijtechnologie voor snelle oplading en langdurig gebruik
  4. Eenvoud en veiligheid voor iedereen met Ocoopa ‘s gebruiksvriendelijke producten
  5. Zorgeloos genieten met de betrouwbare garantie van Ocoopa

Maximaliseer de prestaties van je Ocoopa handwarmer met onze geavanceerde lithium-ion batterij!

Onze handwarmers, recent geproduceerd met de nieuwste batterijtechnologie, garanderen niet alleen een lange gebruiksduur maar ook een efficiënte en snelle oplaadmogelijkheid. De aangegeven gebruiksduur is gebaseerd op de laagste warmtestand bij een externe temperatuur van 19 graden Celsius.

Voor de optimale laadervaring met de HotPal PD’s snellaadfunctie, gebruik je een 18W snellaadstekker en een compatibele kabel die 18W ondersteunt. Een kleine tip: controleer altijd de specificaties van je stekker en kabel om zeker te zijn dat ze geschikt zijn voor de beste laadprestaties. Houd er rekening mee dat, net als bij alle oplaadbare batterijen, onze batterijen na verloop van tijd aan kracht kunnen verliezen. Dit is normaal en valt niet onder de garantie, maar je kunt de levensduur verlengen door:

  • Diepe ontlading van de batterij te vermijden.
  • De batterij niet onnodig lang aan de oplader te laten.
  • Elke drie maanden de batterij tot ten minste 80% op te laden.

De gebruiksduur en temperatuur kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de warmtestand, wisseling tussen standen, externe temperatuur, laadproces en de conditie van de batterij. Ook kan de warmte soms fluctueren of kan het iets langer duren voordat de handwarmer warm wordt.

Wij zijn er trots op dat onze handwarmers significant langer meegaan dan B-merk handwarmers. Dit is te danken aan onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Mocht jouw handwarmer onverhoopt minder lang meegaan dan verwacht, probeer dan eerst een andere oplaadstekker en/of kabel. Vaak ligt een verminderde prestatie aan het oplaadproces en niet aan de handwarmer zelf. Deze simpele stap kan ervoor zorgen dat jouw handwarmer optimaal presteert.

Door deze tips op te volgen, geniet je zo lang mogelijk van de warmte die onze Ocoopa handwarmers te bieden hebben.

Elektrische Handwarmer Herbruikbaar Ocoopa® – 8 Uur Warmte 45-60°C – 2in1 met Powerbank – Oplaadbare Handwarmers – HotPal 28W Snellader – Nooit meer koude handen
Elektrische Handwarmer Herbruikbaar Ocoopa® – 8 Uur Warmte 45-60°C – 2in1 met Powerbank – Oplaadbare Handwarmers – HotPal 28W Snellader – Nooit meer koude handen

 26,95

Gezond-winkel.nl
Logo