Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

 80,95

Kleur

blauw

Werkt op elektriciteit

Ja

Vermogen

0 W

Verpakking hoogte

23 cm

Verpakking lengte

23 cm

Verpakking breedte

33 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Taal handleiding

Universeel

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

EAN

6150505681694

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Merk

Velox

Last updated on maart 25, 2024 1:46 pm
SKU: 9300000172290370 Categorie:
Uw recensie toevoegen

【Opvouwbare Voetkom】Deze opvouwbare voetkom kan eenvoudig worden opgevouwen en de opgevouwen afmetingen zijn slechts 8 x 43 x 32 cm. De voetbad kan gemakkelijk onder het bed, in de lade, in de auto, achter de deur worden geplaatst, zonder veel ruimte in te nemen, wat zeer geschikt is voor reizen en kamperen.

Massage- en acupressuurcentrum voor voetverzorging: met 8 sets massagerollers en 54 massagepunten op de bodem van de opvouwbare emmer, schrobt het voetbad je voeten en verwijdert het eelt. Giet warm water in het voetbad om de bloedcirculatie naar de voeten te verbeteren, pijn te verlichten, te ontspannen en het algemene welzijn te bevorderen.

Multifunctionele opvouwbare emmer: deze opvouwbare voetkom is multifunctioneel, het is niet alleen een voetbad, maar kan ook worden gebruikt als een opvouwbare dweilemmer, het is ook perfect voor kampeerwassen, picknicken, vissen, opbergemmer en nog veel meer. Het is een leuk cadeau voor familie en vrienden.

Hoge kwaliteit en hoge capaciteit: dit opvouwbare voetbad is gemaakt van PP en TPE rubber, met een capaciteit van maximaal 15 liter wanneer het volledig is gevuld en een binnenlengte van ongeveer 28 cm, is eenvoudig op te vouwen en schoon te maken. Let op: doe niet te veel heet water (meer dan 80°C) in het voetbad.

Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad
Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

 80,95

Gezond-winkel.nl
Logo