Beurer MG 330 Grey Shiatsu Massagekussen – Massagestoel – Verstelbaar nekgedeelte – 4 Massagekoppen paarsgewijs roterend – 2 Intensiteitsniveaus – Wasbare hoes – 3 Jaar garantie…

- 21%

Oorspronkelijke prijs was: € 291,39.Huidige prijs is: € 229,99.

Type massage

Shiatsu massage

Geschikt voor lichaamsdeel

Onderrug, Rug, Schouders, Nek

Timer

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Snoerlengte

1 m

Afstandsbediening

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Beurer MG 330 Petrol Shiatsu massage zitkussen -Gebruiksaanwijzing

Merk

Beurer

Verpakkingsgewicht

9.31 kg

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Valkenburgerstraat 218, 1011ND Amsterdam NL

CE markering

Zichtbaar

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@beurer.nl

Fabrieksgarantie termijn

3 jaar

Kleur

Grijs

Koord opslagruimte

Nee

MPN Manufacturer Part Number

10039

Materiaal

Kunststof

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Beurer Benelux B.V.

Regelbare standen

Ja

Reparatie type

Carry-in

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Tel : +31 (0)20 7994850

Type massage apparaat

Massage-kussen

Verpakking breedte

600 mm

Verpakking hoogte

215 mm

Verpakking lengte

870 mm

Verstelbaar

Ja

EAN

4211125100391

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Speciaal geschikt voor lichaamsdeel

Rug, Nek & schouders, Gehele lichaam

Last updated on maart 25, 2024 1:46 pm
SKU: 9300000143639212 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Beurer MG 330 Grey Shiatsu massagekussen – massagestoel. De doordringende Shiatsu-massage van het hoogwaardige massage stoelkussen verlicht spanningen met behulp van het 4-koppige massagesysteem.

  • Massagesysteem met 4 koppen – paarsgewijs roterend
  • 4D handsimulerende massagekoppen in het nekgedeelte
  • Spotfunctie – gerichte massage van een punt op de rug
  • Dubbel prijswinnend in 2023: de Red Dot Award en de German Innovation Award 2023 Special*

Het massagekussen worden gebruikt op alle stoelen met voldoende zitdiepte en een rugleuning, en is door de gezellige en hoogwaardige grijze stof bovendien een echte blikvanger.

  • Ontspannend – Massagesysteem met 4 koppen en 4D massagekoppen voor een simulatie van een manuele massage in het nekgedeelte zorgen voor een aangename massagebeleving
  • Onderhoudsvriendelijk – Gemakkelijk te reinigen dankzij de afneembare stoffen bekleding van rug- en zitgedeelte – kan op 30 °C in de wasmachine worden gewassen
  • Individueel – Drie afzonderlijk selecteerbare massagegebieden, twee intensiteitsniveaus en een instelbaar nekgedeelte maken een aanpasbare massage mogelijk.

Shiatsu massage in het dagelijks leven beleven met het MG 330 Shiatsu massagezitkussen van Beurer. Met het MG 330 Shiatsu massage stoelkussen kan elke zitplaats worden omgetoverd tot een plek om te ontspannen. Het eigentijdse ontwerp maakt hem ook tot een echt hoogtepunt in elke ruimte.

Stijlvolle massage stoelkussen met 3 massagezones

Door de diepwerkende Shiatsu-massage van de hoogwaardige massage stoelbekleding kunnen spanningen met behulp van het massagesysteem met 4 koppen worden verlicht. De stoelbekleding kan op alle zitplaatsen met voldoende zitdiepte en rugleuning worden gebruikt en dankzij de huiselijke, hoogwaardige stof in grijs is het bovendien een echte blikvanger.

BEWEZEN MASSAGETECHNIEK
Het massagezitkussen werkt met drie verschillende massagefuncties – 4D nekmassage, puntmassage en Shiatsu-rugmassage. De verschillende programma’s kunnen eenvoudig met een handschakelaar worden geselecteerd.

ELEGANTE LOOK
De MG 330 is verkrijgbaar in twee trendy kleuren grijs en petroleum. De hoogwaardige stof is niet alleen aangenaam voor de huid, maar ook gemakkelijk te reinigen. De bekleding van het nek- en zitgedeelte is afneembaar en kan op 30 °C in de wasmachine worden gereinigd.

ERGONOMISCHE GEVORMDE KUIPSTOEL
Met afmetingen van ca. 59 x 14 x 95 cm voor de rug (inclusief nek) en ca. 9 x 14 x 95 cm voor de zitting, kan het massagekussen kan op vele zitgelegenheden worden gebruikt. De vaste rugbehuizing zorgt hierbij voor de nodige steun.

Kenmerken en voordelen van het MG 330 Grey Shiatsu massagekussen:

  • Massagesysteem met 4 koppen – paarsgewijs roterend
  • 4D handsimulerende massagekoppen in het nekgedeelte
  • Spotfunctie
  • 2 Intensiteitsniveaus
  • Nekgedeelte instelbaar in hoogte en hoek
  • Eenvoudige bediening met handmatige bedieningsschakelaar
  • Ergonomisch gevormde zitplaats
  • Gebruik op alle zitplaatsen met voldoende zitdiepte en rugleuning
  • Vaste rugbehuizing
  • Huiselijke en hoogwaardige stof in de trendkleur grijs
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Productafmetingen: Rug (incl. nek): ca. 59 x 14 x 95 cm, zitting: ca. 59 x 9 x 50 cm
  • Gewicht van product: 6.8 kg
  • Incl. netvoeding
  • 3 Jaar garantie

Dubbel Prijswinnend product van Beurer in 2023:

  • De jury van de gerenommeerde Red Dot Design Award heeft de dit product uit de nieuwe Beurer “HomeLine” bekroond voor hun uitmuntende ontwerpkwaliteit. De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. Jaarlijks zijn er ongeveer 11000 inzendingen uit 61 landen.
  • Beurer is ook zeer verheugd over de toekenning van de German Innovation Award 2023 “Special Mention” in de categorie “Excellence in Business to Customer – Medical & Health”. De prijs, die in het leven is geroepen door de Duitse Federale Raad, wordt toegekend aan producten en oplossingen die toegevoegde waarde bieden ten opzichte van eerdere oplossingen en indruk maken met goed doordachte elementen en originele benaderingen.

Beurer: 3 jaar garantie op dit product

Beurer streeft ernaar om producten te ontwikkelen waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Omwille van onze toewijding aan hoge kwaliteit, bieden wij standaard 3 jaar garantie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel en efficiënt een goede service te ontvangen. Voor meer informatie kun je terecht op beurer.com/nl/service/internationale-serviceadressen.php.

Over Shiatsu massage

Shiatsu is een vorm van lichaamsmassage die oorspronkelijk ongeveer 100 jaar geleden in Japan werd ontwikkeld. Het is gebaseerd op ideeën die verankerd zijn in de traditionele Chinese geneeskunde, in het bijzonder het meridianensysteem, d.w.z. de paden in het menselijk lichaam waarlangs energie wordt getransporteerd.

Het doel van elke Shiatsu massage is om het fysieke, emotionele en mentale welzijn van de behandelde persoon te bevorderen. van de behandelde persoon. Om dit te bereiken moeten energieblokkades en knelpunten in de meridianen worden opgelost en moet het zelfregulerend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

Shiatsu therapeuten bereiken dit door druk uit te oefenen in vloeiende bewegingen langs de meridianen. Hoewel Shiatsu letterlijk vertaald kan worden als “vingerdruk“, gebruiken beoefenaars ook de hielen van hun handen, hun ellenbogen en knieën en hun vingers. Hierbij gebruikt de therapeut zijn of haar volledige lichaamsgewicht om de benodigde druk te genereren. om de benodigde druk te genereren. Onze apparaten met roterende massagekoppen bootsen deze massagebewegingen na.

Beurer MG 330 Grey Shiatsu Massagekussen – Massagestoel – Verstelbaar nekgedeelte – 4 Massagekoppen paarsgewijs roterend – 2 Intensiteitsniveaus – Wasbare hoes – 3 Jaar garantie…
Beurer MG 330 Grey Shiatsu Massagekussen – Massagestoel – Verstelbaar nekgedeelte – 4 Massagekoppen paarsgewijs roterend – 2 Intensiteitsniveaus – Wasbare hoes – 3 Jaar garantie…

Oorspronkelijke prijs was: € 291,39.Huidige prijs is: € 229,99.

Gezond-winkel.nl
Logo