Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

 339,95

Kleur

zwart

Werkt op elektriciteit

Ja

Vermogen

0 W

Verpakking hoogte

31 cm

Verpakking lengte

48 cm

Verpakking breedte

40 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Taal handleiding

Universeel

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

Voedingstype

2-draads

EAN

6150505684633

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Merk

Velox

Last updated on september 19, 2024 12:16 am
SKU: 9300000172292263 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Voetenbad met warmte, massage en bubbels: De elektrische voet spa massager maakt gebruik van water, massage rollers en warmte om warmte te bieden en de circulatie te verbeteren. Het diepe voetenbad helpt bij het verlichten van pijn, stress, spanning en angst. De voetmassage machine spa is geschikt voor ouderen, mensen met slaapproblemen, atleten, mensen met koude voeten en meer.
PTC-verwarmer met instelbare temperatuur en timer: Het PTC-verwarmingssysteem verwarmt snel en houdt een constante temperatuur. Kies de gewenste warmte tussen 35°C en 48°C. Verhoog de temperatuur geleidelijk van een lage temperatuur om de geschikte warmte te kiezen. De PTC-verwarmer biedt lekbescherming en veiligere multi-isolatiebescherming, zodat het veiliger is om te genieten van een ontspannende voet spa massager. U kunt de timer instellen van 10 tot 60 minuten.
3 automatische modi voor voetmassage en bubbels: de hoogwaardige automatische massagerollers richten zich soepel en stevig op acupunctuurpunten. Kies uit 3 voetbadmodi: continu rollen, gelijkmatige tijdsintervallen en ongelijke tijdsintervallen. De standaard massagetijd van het voetenbad is 15 minuten. De bubbelfunctie creëert krachtige bubbels tijdens de voetbadmassage, die effectief de zolen van je voeten kunnen ontspannen en meer comfort toevoegen aan je voetenbadmassage.
Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken: deze voetenspa massager heeft wielen, een handvat en een aftappijp. Sleep of til eenvoudig de voetbad massager met het handvat en de wielen, zelfs als het waterpeil op de Max Water Line staat. Leeg het met de aftappijp, zodat je het niet hoeft op te tillen.
Een geweldig cadeau: Elke voetenbad massager ondergaat een inspectie met water voordat hij de fabriek verlaat, dus de voetenbad massager heeft watermerken aan de binnenkant, wat een normaal verschijnsel is. Het voetenbad met warmte, massage en bubbels is een geweldig cadeau voor je familie en vrienden en biedt hen ontspanning.

Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad
Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

 339,95

Gezond-winkel.nl
Logo