Geurwolkje® Massageolie – Evergreen – 100 ml

 9,95

Substantie

Olie

PH-neutraal

Nee

Ingrediënten

Ingrediënten Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene, Vetiveria Zizanioides Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Bursera Graveolens Wood Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Cedrus Atlantica Wood Oil, Turpentine, Linalool, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Geraniol, Citronellol, Cinnamyl Alcohol

Verpakkingsgewicht

0.19 kg

Inhoud

51 tot 100 ml, 101 tot 150 ml

Verpakking hoogte

43 mm

Verpakking lengte

110 mm

Verpakking breedte

45 mm

Doelgroep

Volwassenen

Erotisch product

Nee

Etherisch

Ja

Inhoud per dispenser

100 ml

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

Type massage

Ontspanningsmassage

EAN

6097147089023

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageolie

Merk

Geurwolkje

Last updated on augustus 7, 2024 12:41 am
SKU: 9300000133855989 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Natuurlijke massage olie – Evergreen – 100 ml

Is het wel weer eens tijd voor een verwenmoment? Sta je even niet met beide voeten stevig op de grond? Laat je aarden en dwaal in gedachten af naar de bossen met deze natuurlijke massage olie Evergreen.

Bosrijke omgevingen en de natuur hebben een helende werking op het immuunsysteem en verzachten gevoelens als angst, onrust en spanning. Steek de kaarsjes aan, sluit je ogen en ontspan.

De Evergreen geur is perfect voor jou wanneer je van de natuur houdt: een frisse en natuurlijke geur met een citroen-achtige ondertoon. Deze massageolie is gemaakt op basis van amandelolie, druivenpitolie en jojobaolie en is verrijkt met 100% natuurlijke etherische oliën van cederhout, den, litsea en sandelhout voor een heerlijke, natuurlijke geursensatie.

Cederhout is een verzachte en verwarmende olie en laat je aarden in het moment. Den heeft een fris aroma en is ideaal bij vermoeidheid en overprikkeling. Litsea werkt ontspannend en angstverminderend, waar sandelhout je helpt om beter in contact te komen met jezelf. Alle rustgevende eigenschappen van de natuur, maar dan in één massageolie.

Good to know:

  • 100% plantaardig en vegan
  • Alleen geuren uit de natuur; geen parfum of schadelijke synthetische stoffen toegevoegd
  • Rijk aan vitamine A en E; sterke antioxidanten en anti-huidveroudering
  • Droogt de huid niet uit, maar werkt juist verzorgend!
  • Verzachtende werking voor een stralende huid
  • Vervaagt zwangerschapsstriemen
  • Een betere optie voor de gevoelige huid
  • Trendy duurzaam verpakt
  • Let op: de 100 ml variant komt zonder pompje!

Vegan massage olie met etherische oliën

Evergreen massage olie is niet te vettig en heeft de juiste gladheid en structuur voor massages. Maar naast ontspannende massages, biedt deze olie ook verzorging voor jouw huidje! Heb je last van een droge huid in de koude wintermaanden? Gebruik dan een kleine hoeveelheid van de olie op de plekjes die extra aandacht verdienen. Of heb je last van droog en pluizig haar? Masseer dan een beetje olie in de punten. Ieder Geurwolkje momentje is een selfcare momentje!

Tip! Onze producten komen in mooie amberkleurige glazen flessen, ideaal om te hergebruiken. Fles leeg? Zet er droogbloemen in of gebruik het voor jouw afwasmiddel in de keuken.

Duurzaamheid

Jouw lichaam is heilig. Daarom zijn alle verzorgingsproducten van Geurwolkje duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Deze Evergreen massage olie komt in diverse formaten. Hoe groter de verpakking, hoe duurzamer het product! En kunnen we even praten over hoe mooi dit flesje is?! Gemaakt van stijlvol bruin glas met een zwarte of roségoud kleurige pomp. Dit staat ontzettend leuk in je badkamer én je kan het eindeloos hergebruiken! (let op de 100 ML fles komt niet met roségoud kleurige pomp zie afbeelding)

Tip! Is jouw massage olie op? Het glazen flesje is mooi te hergebruiken. Zet er een paar mooie (droog)bloemen in of vul het met jouw favoriete verzorgingsproduct.

Ingrediënten
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene, Vetiveria Zizanioides Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Bursera Graveolens Wood Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Cedrus Atlantica Wood Oil, Turpentine, Linalool, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Geraniol, Citronellol, Cinnamyl Alcohol

Geurwolkje® Massageolie – Evergreen – 100 ml
Geurwolkje® Massageolie – Evergreen – 100 ml

 9,95

Gezond-winkel.nl
Logo