Pittenzak Magnetron – Pittenkussen Magnetron – Pittenzak Met Pit – Groen/Blauw

 67,36

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruik of toepassing

Rug

Kleur

groen/blauw

Materiaal buitenstof

Fleece

Product breedte

15 cm

Product hoogte

2 cm

Product lengte

48 cm

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

150 mm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

480 mm

Verpakkingsgewicht

880 g

Vorm

Rechthoek

EAN

6097420259211

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kersenpitkussens

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on oktober 23, 2024 1:30 am
SKU: 9300000165489335 Categorie:
Uw recensie toevoegen

“ZACHT EN VERZACHTEND: De zachte lavendelvachtzak is ideaal voor het verzachten van pijnlijke spieren, nek en schouders, rugpijn, menstruatiepijn, artritis, kniepijn en vele andere verwondingen en pijntjes. Door zijn grote formaat (48 x 15 cm) en flexibiliteit is het geschikt voor vele verschillende lichaamsdelen.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: De warmtezak wordt geleverd met duidelijke en eenvoudig te volgen instructies. Plaats de zak voor pijnverlichting in de magnetron, volg de instructies en geniet van het comfort. LET OP: Volg altijd zorgvuldig de instructies op.

BLIJFT WARM: De warmtezak is ontworpen om warmte vast te houden voor jouw comfort. De zachte vacht zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De zak heeft een groot enkel compartiment, zodat je het gemakkelijk in de vorm kunt kneden zoals je wilt. Ideaal voor een gezellige avond met een kopje thee op de bank tijdens een koude avond. Vooral in de winter zal het warmtekussen gevuld met lavendel en tarwe je helpen ontspannen.

DUURZAAM, VEILIG IN GEBRUIK EN MILIEUVRIENDELIJK: De magnetron warmtezak voldoet aan de veiligheidsnorm BS8433:2004. Dit is de wereldwijd gebruikte Britse veiligheidsnorm voor magnetronbare warmtezakken. Dit betekent dat de warmtezak veilig is in gebruik en eenvoudig is in gebruik. De warmtezak met vachtomhulsel is milieuvriendelijk en gevuld met (99%) tarwe en (1%) lavendel.”

Pittenzak Magnetron – Pittenkussen Magnetron – Pittenzak Met Pit – Groen/Blauw
Pittenzak Magnetron – Pittenkussen Magnetron – Pittenzak Met Pit – Groen/Blauw

 67,36

Gezond-winkel.nl
Logo