Sinaasappel- zoet – Etherische olie – 10 ml – anti-stress – anti-rimpel

 8,95

Verpakkingsgewicht

0.02 kg

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

20 mm

Verpakking breedte

20 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Conphil VOF, Broeders Maristenstraat 1, 8740 PITTEM – conphil.vof@gmail.com – +32 475 524 475

Bestanddeel

Sinaasappel

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

conphil.vof@gmail.com

Inhoud per dispenser

10 ml

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Conphil VOF, Broeders Maristenstraat 1, 8740 PITTEM – conphil.vof@gmail.com – +32 475 524 475

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands, Frans

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+32 475 524 475

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij voorkeur op een droge, koele en donkere plaats.

EAN

7446014395375

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Lavida Care

Last updated on juli 17, 2024 12:18 am
SKU: 9200000120925090 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Etherische oliën spelen een belangrijke rol in de aromatherapie vanwege hun diverse eigenschappen en geuren. Eén van deze oliën is zoete sinaasappel etherische olie, afkomstig van de Citrus Sinensis plant.

Deze olie wordt gewonnen door koude persing van de rijpe vruchtschil en heeft een levendige, fruitig frisse geur met een zoete ondertoon. Naast zijn aangename geur heeft zoete sinaasappelolie ook veel therapeutische en cosmetische voordelen.

Hieronder vind je een opsomming van de goede eigenschappen van zoete sinaasappel etherische olie.

  1. Antidepressivum: Zoete sinaasappelolie staat bekend om zijn stemming, verbeterende eigenschappen. Het kan helpen om gevoelens van angst en depressie te verminderen en een positieve sfeer te creëren.

  2. Antiseptisch: Deze olie heeft antiseptische eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het bestrijden van schadelijke micro-organismen en het voorkomen van infecties.

  3. Schimmelbestrijdend: Zoete sinaasappelolie kan effectief zijn bij het bestrijden van schimmelinfecties. Het kan worden gebruikt om schimmelgroei te remmen en de gezondheid van de huid te bevorderen.

  4. Kalmerend bij nervositeit: De geur van zoete sinaasappelolie heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het kan helpen bij het verminderen van nervositeit, angst en stress, waardoor een gevoel van ontspanning wordt bevorderd.

  5. Stimulerend op lymfe, hart en spijsvertering: Zoete sinaasappelolie heeft stimulerende eigenschappen die de lymfestroom, hartfunctie en spijsvertering kunnen ondersteunen. Het kan helpen bij het bevorderen van een gezonde circulatie en spijsvertering.

  6. Desinfectie en verlichting bij verkoudheid: Door zoete sinaasappelolie te verdampen, kan het helpen bij het desinfecteren van de omgeving en verlichting bieden bij verkoudheid en bronchitis.

  7. Verzorging van de huid: Deze olie kan gunstig zijn voor de huid. Het verzacht de (gebarsten) huid, versterkt de opperhuid en ondersteunt de regeneratie van huidcellen. Het kan ook nuttig zijn bij een vette huid en het verminderen van rimpels.

  8. Energetisch opmonterend: De geur van zoete sinaasappelolie heeft een opmonterend effect op de gemoedstoestand. Het kan energie geven en een positieve sfeer bevorderen.

  9. Synergie met andere oliën: Zoete sinaasappelolie kan goed worden gecombineerd met dennenoliën, kaneel, kruidnagel, lavendel, nootmuskaat en ylang-ylang. Deze synergie kan de voordelen van deze oliën versterken.

INCI: Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil

Sinaasappel- zoet – Etherische olie – 10 ml – anti-stress – anti-rimpel
Sinaasappel- zoet – Etherische olie – 10 ml – anti-stress – anti-rimpel

 8,95

Gezond-winkel.nl
Logo