Velox Nekkussen Massage – Nekmassage Apparaat

 115,95

Type massage

Shiatsu massage

Geschikt voor lichaamsdeel

Nek

Timer

Nee

Hoogte instelbaar

Nee

Afstandsbediening

Nee

Merk

Velox

Verpakkingsgewicht

0 kg

Taal handleiding

Universeel

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Kleur

grijs

Materiaal

0% tot 49% Gerecycled Katoen

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Oplaadtijd

0 minuut

Product gewicht

1.08 kg

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Temperatuur instellingen

Nee

Type massage apparaat

Nekstretcher

Uitzonderingen fabrieksgarantie

none

Verpakking breedte

14.2 cm

Verpakking hoogte

12.7 cm

Verpakking lengte

28.4 cm

EAN

6097434796795

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Speciaal geschikt voor lichaamsdeel

Nek & schouders, Gehele lichaam

Last updated on augustus 1, 2024 3:05 am
SKU: 9300000172134015 Categorie:
Uw recensie toevoegen

– 3D Diep-Knedende Shiatsu Massage: 24 diep knedende rotatieknopen bootsen vinger massage zo nauwkeurig mogelijk na, zorgen voor comfortabel kneden, drukken en andere massages, net als echte massages. De draagbare reiskussen Shiatsu-massage werkt met de klok mee en tegen de klok in met zijn 3D-shiatsu-kneden. Met één knop kunt u voldoen aan uw behoeften en vermoeidheid, lichaamsstijfheid, houtspierpijn, bevroren schouder en ernstige pijn in de bovenrug… U kunt overal en altijd genieten.
– Ergonomisch en veelzijdig ontwerp: 180° verstelbaar veelzijdig massagetoestel past perfect achter uw nek, onderrug en bovenrug, buik, taille, armen, kuiten en dijen. Het unieke ingesprongen structuurontwerp aan beide zijden verschilt van gewone U-vormige kussens, waardoor er ruimte is voor oordopjes en gemak wordt geboden voor oordopjesliefhebbers. Dit reiskussen van traagschuim is gemaakt van superieur langzaam terugverend traagschuim dat het lichaam ondersteunt en pijnlijke drukpunten verlicht voor ultieme ontspanning.
– Zweetbestendige/Wasbare Hoes: Onze Shiatsu-massagekussen is bedekt met een ademende en wasbare katoenen hoes (alleen de hoes kan worden gewassen). U kunt het eenvoudig schoon en fris houden, zodat het maximaal comfort kan bieden tijdens uw reis. Het toegevoegde verstelbare touwslot is aangenomen, zodat u de hoek en grootte van het kussen willekeurig kunt aanpassen, aan verschillende eisen voor nekgrootte kunt voldoen en ondersteuning en comfort kunt bieden waar u het nodig heeft.
– Draadloos en Draagbaar: De draadloze nekmassage is effectief dankzij een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij met automatische uitschakeling na 15 minuten, ideaal voor thuis, op kantoor, in de auto en op reis. U kunt het 7 dagen gebruiken na één volledige lading. Het Kneedmassagekussen kan worden opgevouwen tot een handtas of koffer, wat handig is voor uw zakenreis of reizen zonder te veel ruimte in te nemen.
– Motor met lage snelheid: Het werkende geluid van deze Shiatsu nek- en rugmassager is slechts ongeveer 45 dB. Dit nek- en rugstimulator stopt automatisch na 15 minuten gebruik voor uw veiligheid. U kunt het zelfs als een gewoon kussen gebruiken tijdens het slapen. Het is het ideale cadeau voor ouders, vrienden en zelfs uw collega’s. Wij bieden 12 maanden garantie en vriendelijke klantenservice. Neem contact op met de verkoper als u vragen heeft.

Velox Nekkussen Massage – Nekmassage Apparaat
Velox Nekkussen Massage – Nekmassage Apparaat

 115,95

Gezond-winkel.nl
Logo