Geurpotjes Infraroodsauna pakket II

 45,00

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

120 mm

Verpakking lengte

150 mm

Verpakking breedte

150 mm

Aantal stuks in verpakking

3 stuk(s)

Bestanddeel

Eucalyptus, Bergamot, Sandelhout

Inhoud per dispenser

112 g

Signaalwoord

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Voorzorgsmaatregelen

Verwijder de garantieseal en laat het geurpotje 60 minuten rusten. Draai de deksel eraf voor gebruik en bewaar de deksel. Houdt het sponsje soepel, dit doe je door het geurpotje minimaal 1 x per maand gesloten op de kop te zetten.

Waarschuwingen

LET OP, VLOEIBAAR! Vermijdt contact van de geurolie met een gelakte ondergrond. Niet innemenof verwarmen.

EAN

7445932940940

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Aromajar

Last updated on maart 25, 2024 1:07 pm
SKU: 9300000016184053 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geurpotjes Infrarood pakket

Speciaal samengesteld pakket geurpotjes van 3 geurpotjes waarbij je in een infraroodsauna het beste resultaat behaald zoals het geurpotje Bergamot, geurpotje Sandalwood en natuurlijk de Wellnessgeur bij uitstek het geurpotje Eucalyptus.


Spaanse geurpotjes

Dit èchte Spaanse geurpotje heeft als basis een 100% natuurzuivere, etherische geurolie èn een sponsje dat in het glazen potje zit. Je hoeft alleen het geurpotje open te zetten en het sponsje zorgt voor de geur verspreiding. Er worden geen chemicaliën en alcohol toegevoegd waardoor je er, zelfs als het constant open staat, 9-12 maanden plezier van hebt.

Hoe gebruik je een geurpotje?
Verwarm de infraroodsauna met het geurpotje geopend tot de gewenste temperatuur van circa 60 graden Celsius. Je kunt het geurpotje daarna geopend laten staan. Als je klaar bent met je saunabad dan sluit je het geurpotje voor een volgende keer.
TIP:
Je kunt het geurpotje eveneens gebruiken voor aromatherapie door het op je nachtkastje neer te zetten en ’s nachts open te draaien.

Aromatherapie

Bergamot is opmonterend én geeft je meer power! Zeker in een lusteloze periode komt deze citrusvrucht tot zijn recht. Hij is kalmerend, maakt je zelfverzekerder en daardoor neemt juist de geestelijke energie toe. Het werkt uitstekend bij neerslachtigheid, depressiviteit én geestelijke inspanningen waar je anders als een berg tegenop ziet. Deze geurolie is in Italiaanse stadje Bergamo voor het eerst verkocht en heeft hier dan ook zijn naam aan te danken.

De vrucht is klein van vorm en een kruising tussen een orange en een limoen. Hierdoor heeft de aroma van deze olie een eigen karakter en is het een zeer verfrissende geur. Evenals bij vele citrusvruchten wordt de olie verkregen door koude persing van de schil. In dit geval van de nog niet rijpe vrucht.

Sandalwood helpt bij infecties en ontstekingen. Het staat ook bekend tegen depressies, is rustgevend, kalmerend en het stelt de mens positief. Het bestrijdt angst en nerveuze spanning en wordt eveneens gebruikt om chronische infecties van urine- en luchtwegen te behandelen. Het wordt ook door vele beroemd om zijn afrodiserende afrodiserende werking.

Eucalyptus heeft door zijn hoge terpentine gehalte de eigenschap om slijm af te breken en een verstopte neus te verhelpen waarbij ook rokers baat hebben. Door zijn doeltreffendheid in de bronchiën -de ademhaling en luchtwegen- wordt deze plant in veel farmaceutische producten gebruikt. Denk aan de bekende Vaporub of Dampo op de borst bij stevige verkoudheid maar ook de ‘hete’ snoepjes bij beginnende keelpijn.

De heilzame werking van stevig inademen weet iedereen en vaak is dit de eerste ervaring die wordt opgedaan met aromatherapie.

Eucalyptus wordt ook gebruikt bij de behandeling van problemen aan de (geïrriteerde) luchtwegen gepaard met koorts zoals, malaria, tyfus, cholera, etc. maar het is bekend dat mensen met suikerziekte baat hebben bij het gebruik van eucalyptus. Veel fabrikanten kiezen voor eucalyptus om haar anti-inflammatoire en anti-infectueuze werking.

Weetje:

Eucalyptus is het meest gebruikte geur in sauna’s en badhuizen omdat de combinatie –warmte en eucalyptus- zeer geschikt is tegen hoest en verkoudheden en helpt de bezoekers uitstekend bij luchtwegkwaaltjes zoals bronchitis en hooikoorts.

Levering

  • 3 Glazen potjes – voorzien van een garantie seal
  • Gebruiksaanwijzijng – onderlkant van het geurpotje
  • Afsluitdeksel – goed bewaren om het geurpotje op de kop te zetten
  • Etherische olie – 100% natuurlijke geurolie á 112 gram
  • Sponsje – zorgt voor de verspreiding van de aroma
Geurpotjes Infraroodsauna pakket II
Geurpotjes Infraroodsauna pakket II

 45,00

Gezond-winkel.nl
Logo