Thermopad – Four Pack Handwarmers / Heating Pad – Zelf verwarmende Handwarmers – Ca. 8 uur warmte

 16,95

Product lengte

10 cm

Product breedte

13 cm

Product hoogte

2 cm

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Verpakkingsinhoud

4 paar handwarmers, waarin in elk paar twee handwarmers zitten.

Kleur

wit

Elektrisch

Nee

Product gewicht

100 g

Taal handleiding

Engels

EWaste

Nee

EAN

4044633019363

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Handwarmers

Merk

Thermopad

Last updated on maart 25, 2024 12:46 pm
SKU: 9300000165605029 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontketen de Warmte met Thermopad – Four Pack Handwarmers / Heating Pad – Zelf verwarmende Handwarmers

Wanneer de kou toeslaat en u snakt naar weldadige warmte voor uw handen, zijn de Thermopad Handwarmers uw geheime wapen tegen de winterse kilte. Onze Four Pack biedt niet alleen directe verlichting, maar ook de geruststelling van ongeveer 8 uur lang heerlijk warme handen, waar u ook bent.

Wat maakt Thermopad Handwarmers zo buitengewoon? Het geheim zit in de geavanceerde zelfverwarmende technologie. Zodra u de handwarmers activeert, voelt u de warmte onmiddellijk. Compact en draagbaar, deze handwarmers zijn perfect voor elke situatie, of u nu buiten bent voor winteractiviteiten, een sportevenement bijwoont, of gewoon onderweg bent.

Elk pakket bevat vier handwarmers die speciaal zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Geen gedoe met batterijen of herlaadstress. Deze handwarmers zijn uw betrouwbare metgezel voor een volledige dag van warmte en comfort. Bewaar ze in uw zakken, handschoenen of gewoon in uw tas, zodat u altijd de luxe van warme handen binnen handbereik heeft.

Waarom kiezen voor Thermopad? Onze handwarmers zijn niet alleen een bron van warmte, maar ook van gemoedsrust. Ze zijn veilig, gemakkelijk te gebruiken en leveren consistente warmte zonder gedoe. Laat de winterse kou u niet vertragen – omarm de warmte van Thermopad Handwarmers en geniet van elk moment, zelfs op de koudste dagen.

Bestel vandaag nog uw Thermopad Four Pack Handwarmers / Heating Pad en omhels de comfortabele warmte die uw winterdagen zal verlichten. Laat Thermopad uw handen verwennen en maak van de koude dagen een warme herinnering.

Thermopad – Four Pack Handwarmers / Heating Pad – Zelf verwarmende Handwarmers – Ca. 8 uur warmte
Thermopad – Four Pack Handwarmers / Heating Pad – Zelf verwarmende Handwarmers – Ca. 8 uur warmte

 16,95

Gezond-winkel.nl
Logo