Vacuum Machine / Afslanken / Vacuümmachine /Cupping Set/ Cellulite Cups / Massage Apparaat / Borstvergroting

 299,99

Kleur

Wit

Verpakkingsgewicht

3 kg

MPN Manufacturer Part Number

AFX024B-1

Materiaal

Siliconen, ABS

Verpakking hoogte

250 mm

Verpakking lengte

330 mm

Verpakking breedte

400 mm

Verpakkingsinhoud

1 X multifunctionele massage machine 3 X metalen sonde 1 X Keto thee 3 X paar borst cups 3 X paar kopjes voor cupping 6 X paar air cups voor schrobben 2 X schieten verbinding buis 1 X lange verbindingsbuis 1 X netsnoer 1 X handleiding

EAN

8785266561176

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Cupping cups

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on april 2, 2024 12:35 am
SKU: 9300000082026851 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Productbeschrijving

Geef op een natuurlijke manier meer vorm en volume aan jouw billen en borsten. Deze vacuümpomp absorbeert vet deeltjes en overvloedig vloeistof. Vervolgens worden er meer weefsel en cellen ontwikkeld: dit geeft jouw borstel en billen een mooiere vorm. Ook zuivert de machine het lymfestelsel, maakt het de poriën schoon, voedt het de huid, verbetert het de micro-circulatie en verbetert het de collageen elasticiteit. Spieren worden verstevigd, rimpels worden verminderd en de huid wordt geactiveerd. Houd jouw lichaam en huid strak en jong!

Behandelingen met deze machine zijn 100% natuurlijk en veilig. De vacuümmachine is niet pijnlijk en vormt geen bedreiging voor de gezondheid. Natuurlijk, veilig én effectief!

Mooie vormen – Geef op een natuurlijke manier meer vorm en volume aan jouw billen en borsten. Deze vacuümmachine laat jouw rondingen optimaal uitkomen.

Veilig te gebruiken – De vacuümmachine is niet pijnlijk en vormt geen bedreiging voor de gezondheid. Natuurlijk, veilig én effectief!

Goed voor de gezondheid – De machine zuivert het lymfestelsel, maakt de poriën schoon, voedt de huid, verbetert de microcirculatie en verbeterd de collageen elasticiteit. Ook verstevigd get de spieren, verminderd het rimpels, activeert het de huid en voorkomt het wallen.

Mooiere borsten – Met deze machine stimuleer je het spier-tissue, de spier elasticiteit en zachtheid en geef je jouw borstel een subtiele lift. De borstel krijgen een mooiere vorm en gaan er voller en steviger uit zien.

Slanker – De machine helpt jou op een veilige en effectieve manier afvallen. Elimineer overmatig vet op jouw buik en benen. Verstevig de huid en geef jouw lichaam mooiere rondingen.

Gemakkelijk te gebruiken – Het controlepaneel is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. De machine heeft verschillende standen: voel zelf aan welke stand het meest comfortabel aan voelt.

LETOP !!!!!!

Dit apparaat is niet geschikt voor:

    • Zwangere vrouwen
    • Mensen met een hoge bloeddruk
    • Mensen met een hartaandoening
    • Mensen met een geïmplanteerde hartdefibrillator
    • Mensen met diepe veneuze trombose om mobilisatie van het stolsel te voorkomen

      LET OP DE HYGIENE !!!!

      RETOUR VOORWAARDEN.

      * Het artikel moet zichtbaar ongebruikt zijn en compleet met de handleiding.

      * GEBRUIKTE ARTIKELEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD
      * NA GEBRUIK ALLEEN TE RETOURNEREN BIJ DEFECT

Vacuum Machine / Afslanken / Vacuümmachine /Cupping Set/ Cellulite Cups / Massage Apparaat / Borstvergroting
Vacuum Machine / Afslanken / Vacuümmachine /Cupping Set/ Cellulite Cups / Massage Apparaat / Borstvergroting

 299,99

Gezond-winkel.nl
Logo