Jacob Hooy Tijm – 30 ml – Etherische Olie

 10,70

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Inhoud

Meer dan 20 ml

Verpakking hoogte

32 mm

Verpakking lengte

86 mm

Verpakking breedte

34 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Signaalwoord

Waarschuwing

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Etherische olie

Waarschuwingen

Jacob Hooy Essentiële Olie Tijm heeft een frisse en kruidige geur. Werkt goed in combinatie met bergamot, tea tree, oregano en rozemarijn. De geuren van etherische oliën hebben invloed op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.Hoe te gebruiken?Verdamp deze olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad olie of massage olie. Niet onverdund gebruiken, maar meng deze olie met een basisolie.

EAN

8712053709756

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Etherische olien

Merk

Jacob Hooy

Last updated on maart 25, 2024 12:38 pm
SKU: 9200000005149940 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Aromatherapie

Etherische oliën, gewonnen uit geneeskrachtige planten, hebben een stimulerende en genezende werking op spieren en organen. Jacob Hooy heeft een uitgebreide serie etherische oliën, met elk een eigen kracht en toepassing. De olie is op verschillende manieren te gebruiken. Meer informatie hierover is te vinden in het boekje ‘Een geurige bron van gezondheid’ van Jacob Hooy (o.a. verkrijgbaar in de boekhandel).

Basisoliën

Naast etherische oliën heeft Jacob Hooy enkele basisoliën die voor diverse behandelingen geschikt zijn: tarwekiem-, St. Janskruid- en zoete amandelolie. De oliën zijn prima geschikt als basis voor etherische oliën.

Jacob Hooy Tijm – 30 ml – Etherische Olie
Jacob Hooy Tijm – 30 ml – Etherische Olie

 10,70

Gezond-winkel.nl
Logo