Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

- 7%

Oorspronkelijke prijs was: € 165,95.Huidige prijs is: € 154,99.

Kleur

wit

Werkt op elektriciteit

Ja

Vermogen

0 W

Verpakking hoogte

27 cm

Verpakking lengte

35.5 cm

Verpakking breedte

42 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Taal handleiding

Universeel

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

Voedingstype

2-draads

EAN

6150505683612

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Merk

Velox

Last updated on september 19, 2024 12:17 am
SKU: 9300000172292232 Categorie:
Uw recensie toevoegen

OPTIMALE VERZORGING – Uw voeten ondersteunen u elk uur van de dag en moeten vaak meer verdragen dan verwacht tijdens uw drukke schema. Met dit fantastische voetenbad van geeft u uw voeten de nodige zorg, houdt u ze sterk en gezond, en bedankt u uw stappers voor al het harde werk dat ze verrichten.
AUTOMATISCHE BUBBELFUNCTIE – Uw nieuwe voetenbad beschikt over automatische bubbelmassage technieken waarmee u kunt genieten van een professioneel wellnessmoment in uw eigen woonkamer. Op deze manier kunt u volledig ontspannen met een uitgebreide massage zonder zelf aan de slag te hoeven.
MASSAGEROLLERS – Met maar liefst 10 (!) handmatige massagerollers, zuurstofbubbels en infraroodlicht krijgen uw voeten precies wat ze nodig hebben met dit heerlijke massagebad. Hierdoor worden de voetspieren volledig losgemasseerd, ervaart u een boost van nieuwe energie en stimuleert u de bloedsomloop.
MAKKELIJK TE DRAGEN – Het voetenbad is gemaakt voor eenvoudig dragen met behulp van de hendel eraan bevestigd. Zo kunt u het voetenbad door het hele huis plaatsen om te genieten van het heerlijke voetenbad, bijvoorbeeld aan de rand van het bed.
PERFECTE TEMPERATUUR – Vul het voetenbad met water op de door u gewenste temperatuur. Het voetenbad geeft aan hoe warm het water is. Vanaf deze temperatuur kunt u in stappen van 1 °C verhogen tot 48 °C. Hierdoor kunt u het voetenbad nauwkeurig afstellen en kunt u stap voor stap bepalen welke warmtegraad het meest comfortabel aanvoelt.
INFRAROOD – Een andere functie is die van rood licht. Met één druk op de knop zet u rood licht aan tijdens de massage. Dit rode licht valt dan op de voeten en doet zijn werk door bacteriën te doden.

Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad
Velox Voetmassage Bad – Voetbad – Voetenbad

Oorspronkelijke prijs was: € 165,95.Huidige prijs is: € 154,99.

Gezond-winkel.nl
Logo