Geurolie Sandalwood (SAC)

 5,20

Verpakkingsgewicht

42 g

Inhoud

Tot en met 10 ml, 10 tot 15 ml

Verpakking hoogte

70 mm

Verpakking lengte

30 mm

Verpakking breedte

30 mm

Aantal stuks in verpakking

1

Bestanddeel

Bloemen

Inhoud per dispenser

0.2 ml

Taal handleiding

Engels

Type etherische olie

Basisolie

EAN

8902276201575

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Basisolie

Merk

Sac

Last updated on augustus 2, 2024 2:23 am
SKU: 9200000103932162 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geur draagt ​​bij aan de atmosfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb je al een mooie aromabrander of aroma diffuser ?

Dan is het tijd om uw favorieten te kiezen uit de heerlijke geuroliën van SAC. Hoe meer zintuigen u stimuleert, hoe intuïtiever de ervaring van het moment wordt ervaren. Deze zijn speciaal bedoeld voor gebruik in een aromabrander/ aroma diffuser en niet als massageolie.

Sandelhout

De aroma die vrijkomt bij het verbranden van sandelhout brengt iedereen in extase met zijn goddelijke karakter. De zoete houtgeur herinnert aan heilige ceremoniën en is bij uitstek de koning van spirituele aroma’s. Geweldig voor de koudere dagen, maar ook gebruikt om de leefomgeving schoon te maken. Sandal aroma is populair tijdens meditatie om innerlijke balans te vinden. Het stimuleert ook het derde oog of de intuïtie.

Gebruik

Vul de geurbrander/ aroma diffuser met water en voeg ongeveer 3 druppels van de geurolie toe. (Steek het theelicht aan en plaats het onder de aromahouder. Zodra het water is verwarmd en verdampt, zal de aromatische geur stijgen. )

Geurolie Sandalwood (SAC)
Geurolie Sandalwood (SAC)

 5,20

Gezond-winkel.nl
Logo