Velox Voetmassage Bad – Voetmassage Apparaat – Voetbad – Voetenbad

 493,95

Kleur

zwart

Werkt op elektriciteit

Ja

Vermogen

0 W

Verpakking hoogte

18 cm

Verpakking lengte

38 cm

Verpakking breedte

33 cm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Taal handleiding

Universeel

Type massage apparaat

Voetmassage apparaat

Voedingstype

2-draads

EAN

6150505686682

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageapparaten

Merk

Velox

Last updated on mei 25, 2024 12:31 am
SKU: 9300000172292381 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Uitgebreide Voetmassager: Uitgerust met een kalmerende verwarmingsfunctie heeft de Voetmassager massageknoppen die zich richten op de acupunctuurpunten van je voeten om voetvermoeidheid te verlichten en de spieren van je voeten te ontspannen, zodat je een gepersonaliseerde massage voor je voeten krijgt.
3 Kneedintensiteiten & 3 Luchtintensiteiten: Kies uit 3 niveaus van kneedintensiteit en 3 niveaus van luchtintensiteit voor een gepersonaliseerde en comfortabele voetmassage. Voor een optimale massage-ervaring wordt aanbevolen te beginnen met masseren op de laagste stand.
Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Shiatsu voetmassager weegt slechts 2,9 kg, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Het eersteklas aanraakscherm en de afstandsbediening maken het eenvoudiger om de plantaire fasciitis voetmassager te bedienen.
Hygiënisch Reinigen: De verwijderbare en wasbare mesh liners kunnen eenvoudig worden gereinigd en zorgen voor een hygiënische voetmassage, geschikt voor thuisgebruik.
Geschikt tot maat US 11: De Shiatsu voetmassager is geschikt voor mannen met voeten tot maat 11 (US). Deel de dagelijkse voordelen van een geweldige voetmassage. Perfect om cadeau te geven aan familie en vrienden, voor gebruik thuis en op kantoor!

Velox Voetmassage Bad – Voetmassage Apparaat – Voetbad – Voetenbad
Velox Voetmassage Bad – Voetmassage Apparaat – Voetbad – Voetenbad

 493,95

Gezond-winkel.nl
Logo