Thermopad – Ten Pack Tenenwarmers / Heatingpad – Zelf verwarmende klevende warmte pad – Ca. 8 uur Warmte

 24,95

Product lengte

8 cm

Product breedte

15 cm

Product hoogte

2 cm

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Verpakkingsinhoud

10 paar tegenwarmers

Kleur

wit

Elektrisch

Nee

Product gewicht

100 g

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

5 cm

Verpakking lengte

10 cm

EWaste

Nee

EAN

4044633229168

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Handwarmers

Merk

Thermopad

Last updated on juni 2, 2024 12:26 am
SKU: 9300000165605073 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ervaar langdurige warmte en comfort voor je tenen met de Thermopad Tenenwarmers. Deze eenmalig te gebruiken warmtepads zijn de perfecte oplossing om je tenen warm te houden, en ze worden geleverd in een set van tien, wat we de “ten-pack” noemen. Zodra je de warmtepads uit de verpakking haalt, activeren ze zichzelf door middel van een chemische reactie en worden ze automatisch warm. Je kunt genieten van wel 8 uur lang warmte, waarbij de temperatuur van de tenenwarmers kan oplopen tot 45°C. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over brandwonden, omdat de tenenwarmers ontworpen zijn om veilig te gebruiken.

Voor een optimale werking raden we aan om de tenenwarmers aan de buitenkant van je sokken, onder je tenen te plaatsen. Ze zijn voorzien van een plakrand, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten. Zo kun je de hele dag door genieten van de warmte zonder gedoe.

Na de 8 uur gebruik kun je de tenenwarmers eenvoudig bij het huishoudelijk restafval weggooien. We raden echter aan te wachten tot ze volledig zijn afgekoeld voordat je ze weggooit.

De Thermopad Tenenwarmers zijn van het bekende merk Thermopad, dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke set bevat tien eenheden van ongeveer 9 x 7 cm. De samenstelling van de tenenwarmers bestaat uit hoogwaardige ingrediënten, waaronder ijzerpoeder, zout, geactiveerde koolstof, water en vermiculiet.

Houd je tenen warm en comfortabel, waar je ook bent, met de Thermopad Tenenwarmers. Bestel vandaag nog en geniet van de weldadige warmte voor je voeten met de “ten-pack” voor langdurig comfort.

Thermopad – Ten Pack Tenenwarmers / Heatingpad – Zelf verwarmende klevende warmte pad – Ca. 8 uur Warmte
Thermopad – Ten Pack Tenenwarmers / Heatingpad – Zelf verwarmende klevende warmte pad – Ca. 8 uur Warmte

 24,95

Gezond-winkel.nl
Logo