Sheep White – wit schaapje warmtekussen lavendel Kleur: ecru

 24,95

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gebruik of toepassing

Hele lichaam

Kleur

wit

Materiaal buitenstof

Pluche

Product breedte

15 cm

Product hoogte

25 cm

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

239 mm

Verpakking hoogte

168 mm

Verpakking lengte

260 mm

Verpakkingsgewicht

782 g

Vorm

Dier

EAN

8718274250282

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Kersenpitkussens

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on oktober 23, 2024 1:27 am
SKU: 9200000015486856 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Warmies knuffels zijn niet alleen een leuk knuffelvriendje voor je kind, ze houden je kind ook nog eens warm in de winter en koel in de zomer! Bij het zien van de Warmies knuffel is het liefde op het eerste gezicht. De knuffel is gevuld met een natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma voor een heerlijke geur. De knuffel verwarmt dus niet alleen, maar zorgt ook voor heerlijke ontspanning

Ideaal voor kinderen als hulpje om in slaap te komen! Daarnaast is de Warmies magnetron knuffel een vrolijk knuffelvriendje dat je kind overal mee naartoe kan nemen!

Is het warm of heeft u verkoeling nodig? Wikkel de Warmie in een plastic zak en leg hem in de vriezer. Resultaat: een goed werkend verkoelende ice-pack, geschikt voor verkoeling bij koorts of bij kneuzingen en/ of zwellingen

Eigenschappen:

Vrolijk knuffelvriendje.

Op te warmen in de magnetron: 90 seconden op maximaal 800 Watt.

Geeft circa 90 minuten warmte af.

Ook te verwarmen in de oven. In een voorverwarmde oven ongeveer 10 minuten op 100 graden.

Gemaakt van natuurlijke vulling: Gierst (natuurlijk graanproduct)

Lavendel en kruiden mix aroma’s voor een heerlijk ontspannende geur

Perfecte alternatief voor warmwater kruiken

Gewicht: 800 gram

Wat u wilt weten over Warmies:

Zijn de knuffels geschikt voor baby’s en kleine kinderen?

Warmies knuffels zijn absoluut veilig. Deze producten worden vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze voldoen aan de hoge eisen zoals gesteld in de veiligheidsnormen CE en EN71 1/2/3. Vooral voor kinder – en baby artikelen zijn deze eisen erg belangrijk.

Kunt u de magnetronknuffels wassen?

Van de modellen met uitnmeebare vulling kunt u het omhulsel prima op 30° wassen in de wasmachine. De modellen zonder uitneembare vulling kunt u goed wassen in een handwas. Door de eigenschappen van de microgolven in uw magnetron is de granen / lavendel inhoud van de producten steeds schimmel – en kiemvrij.

Hoe lang blijft de geur actief?

De geur van lavendel – en kruidenmix blijft maandenlang stabiel, maar zal op den duur verminderen. Men kan dit probleemloos oplossen: warm de knuffel zoals gebruikelijk en druppel daarna enkele druppels etherische lavendelolie op de knuffel en deze zal weer heerlijk ruiken.

Waarom ruiken de knuffels zo lekker?

De knuffels hebben een100% natuurlijke mix van granen en zorgvuldig uitgezochte en behandelde kruiden en bloemen.

Hoelang blijven de knuffels warm?

Na 90 seconden in de magnetron op 800 watt, schenken de knuffels voor ca 90 minuten aangename warmte, vermengd met een heerlijke aroma. In tegenstelling tot bijvoorbeeld waterkruiken daalt de temperatuur van de knuffels niet lager dan de lichaamstemperatuur waartegen het product gehouden wordt.

Wat zit er in de knuffels en sloffen?

We maken bij de productie gebruik van zuivere gierst. Deze wordt na het oogsten stofvrij gemaakt, gereinigd en gefilterd. Om vochtconcentratie in de gierst tot ongeveer nul te reduceren wordt het meerdere malen behandeld en gedroogd. Net zolang tot het voor de magnetron geschikt is. Het allerlaatste vocht verdwijnt na de eerste opwarming.

Kan ik de knuffels ook laten koelen?

De knuffels kunnen probleemloos als verkoeling dienen. Stop het product in een plastic zak, om het droog te houden. Leg deze daarna voor een periode in de koelkast of het vriesvak. Resultaat: een ideaal en leuke ice pack of koel kompres.

Sheep White – wit schaapje warmtekussen lavendel Kleur: ecru
Sheep White – wit schaapje warmtekussen lavendel Kleur: ecru

 24,95

Gezond-winkel.nl
Logo