My-Moment – Testpack – 6 Stoomtabletten + Stoomtablethouder

 29,95

Taal handleiding

Nederlands

Type etherische olie

Oliesetje

EAN

0782698860707

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Aromatherapie Oliesetjes

Merk

My-moment

Last updated on mei 7, 2024 3:08 am
SKU: 9300000162782136 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verander je douche in een ontspannende spa met My Moment Stoomtabletten!

Transformeer je douche in een spa-moment met onze stoomtabletten Test-Pack. Ervaar therapeutische aroma’s die stress verminderen en de zintuigen kalmeren. In deze set vind je zes van onze topgeuren, met elk een tablet, om je een verfrissende en rustgevende My Moment-ervaring te bieden.

  • Variëteit aan Belevingen: Of je nu behoefte hebt aan een oppepper, een moment van rust, of de luchtwegen wilt openen, er is een stoomtablet dat perfect bij je stemming past.
  • Natuurlijke Ingrediënten: Geniet van de voordelen van etherische oliën en natuurlijke extracten. Elke tablet is een belofte van zuiverheid en authenticiteit.
  • Ultiem Comfort: Deze set is ideaal voor zowel beginners die de wereld van aromatherapie willen ontdekken als voor doorgewinterde liefhebbers die hun favorieten willen aanvullen.

Geef jezelf of een geliefde het geschenk van pure ontspanning en verjonging. Bestel nu en maak van elk moment een My Moment!

Ingredienten:

  1. Natriumbicarbonaat (Sodium Bicarbonate): Een zuiver mineraal dat bekend staat om zijn bruiseffect, wat zorgt voor de optimale vrijgave van therapeutische aroma’s.
  2. Citroenzuur (Citric Acid): Een natuurlijke conserveermiddel dat ook bijdraagt aan het bruiseffect, essentieel voor de werking van de stoomtablet.
  3. Geur (Fragrance): Samengesteld uit natuurlijke extracten, zorgt voor een genuanceerde en aangename aroma-ervaring.
  4. Maltodextrine: Een plantaardig bindmiddel dat consistentie en stabiliteit aan het product geeft.
  5. Polysorbaat 400 (Polysorbate-400): Een farmaceutische emulgator die zorgt voor een uniforme menging van de ingrediënten.
  6. Sinaasappelschil Olie (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil): Een pure essentiële olie, bekend om zijn therapeutische voordelen en verkwikkende aroma.
  7. Lavendelolie (Lavandula Angustifolia Oil): Alom gewaardeerd in de aromatherapie voor zijn kalmerende en helende eigenschappen.
  8. Menthol: Verkregen uit natuurlijke bronnen, biedt een verfrissend effect en verbetert de ademhalingservaring.
  9. Kokosolie (Cocos Nucifera Oil): Een natuurlijke hydraterende stof, rijk aan vetzuren, vitamines en antioxidanten.

Bij My Moment hanteren we een strikte norm voor ingrediëntselectie, waarbij de zuiverheid en effectiviteit voorop staan. Onze stoomtabletten zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en zorgvuldige formulering, bedoeld om u een veilige en hoogwaardige wellness-ervaring te bieden.

My-Moment – Testpack – 6 Stoomtabletten + Stoomtablethouder
My-Moment – Testpack – 6 Stoomtabletten + Stoomtablethouder

 29,95

Gezond-winkel.nl
Logo