PersonalClick – 2x Knie Massage V20 – Knie Massage Apparaat – been massage – Knie massage warmte – Knie Massage trillingen – Knie Massage

 95,00

Kleur

Grijs

Verpakkingsgewicht

0.35 kg

Warmtefunctie

Ja

Materiaal

Plastic

Product lengte

30 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

30 cm

Verpakking breedte

30 cm

Verpakkingsinhoud

2x PersonalClick Knie Massage V20 – 2x USB oplader – 2x USB Adapter – 1x Nederlandse Handleiding

Aanvullende functies

Trillingen Warmte Massage

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

LPH Investments BV, Stationsplein 1, 5C, 6131 AS Sittard

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@noodhulpknop.nl

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Noodhulpknop, LPH Investments BV

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0475232611

Type massage accessoire

Massagebal

EAN

8720844045976

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Massagebal

Merk

PersonalClick

Last updated on maart 25, 2024 12:01 pm
SKU: 9300000173320948 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Welkom bij PersonalClick Knie Massage V20, jouw persoonlijke metgezel voor het verlichten van gewrichtspijn, het bevorderen van ontspanning en het ondersteunen van een snel herstel. Ons apparaat voor gewrichtsmassage is ontwikkeld met geavanceerde technologieën om de gezondheid van je gewrichten te verbeteren en dagelijkse ongemakken te verlichten.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

2 Stuks; U ontvangt bij ons niet één, maar twee PersonalClick Knie Massage V20

Grondige Gewrichtsmassage: PersonalClick Knie Massage V20 biedt een gerichte en diepgaande massage voor je gewrichten. De ingebouwde massagerollen werken samen om spanning en stijfheid te verminderen, waardoor je gewrichten ontspannen en verjongd aanvoelen.

Warmtetherapie: Geniet van de voordelen van warmtetherapie tijdens je massage. De instelbare warmtefunctie bevordert de bloedcirculatie, verlicht pijn en stimuleert het genezingsproces. Perfect voor het verminderen van zwelling en het versnellen van herstel na inspanning.

Aanpasbare Massage-Intensiteit: Pas de massage-intensiteit aan naar jouw voorkeur. Met verschillende instellingen kun je kiezen tussen een kalmerende massage voor ontspanning en een krachtigere massage voor het verminderen van diepe spierspanning.

Compact en Draagbaar: PersonalClick Knie Massage V20 is compact en draagbaar, waardoor je het overal kunt gebruiken – thuis, op het werk of zelfs onderweg. Geniet van een verkwikkende gewrichtsmassage wanneer het jou uitkomt.

Eenvoudige Bediening: Ons apparaat voor gewrichtsmassage is gebruiksvriendelijk met eenvoudige bedieningsknoppen. Pas de instellingen aan, leun achterover en laat PersonalClick Knie Massage V20 zijn werk doen terwijl je geniet van ontspanning.

Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardige materialen is PersonalClick Knie Massage V20 duurzaam en veilig in gebruik. De verstelbare band zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl het ademende ontwerp langdurig comfort biedt.

Toepassingen:

Voor mensen die last hebben van gewrichtspijn en ongemak. Voor sporters die hun gewrichten willen ontlasten na intensieve training. Voor iedereen die ontspanning en verlichting zoekt na een lange dag. Investeer in de gezondheid van je gewrichten met PersonalClick Knie Massage V20. Bestel nu en ervaar de helende kracht van geavanceerde gewrichtsmassage. PersonalClick Knie Massage V20, omdat jouw gewrichten het verdienen.

Copyright© 2024

PersonalClick – 2x Knie Massage V20 – Knie Massage Apparaat – been massage – Knie massage warmte – Knie Massage trillingen – Knie Massage
PersonalClick – 2x Knie Massage V20 – Knie Massage Apparaat – been massage – Knie massage warmte – Knie Massage trillingen – Knie Massage

 95,00

Gezond-winkel.nl
Logo